Gelimiteerde Monster Hunter Rise Switch bundel onderweg

News
donderdag, 28 januari 2021 om 8:00
mh switchf1611817353
Monster Hunter Rise komt in maart exclusief naar de Nintendo Switch en dat gaat Nintendo vieren. Er komt namelijk een limited edition Monster Hunter Rise Switch bundel aan met een wel hele toffe console erin. De speciale console komt op 26 maart uit en bevat naast de console ook de game van Capcom.
De limited edition Monster Hunter Rise Switch bundel brengt veel tofs met zich mee. Zo is de Nintendo Switch geheel in Monster Hunter Rise stijl vormgegeven met op de docking station een afbeelding van het iconische Monster Hunter Rise beest Magnamalo. Daarnaast is er op de console en de Joy-Cons ook een Monster Hunter afdruk te vinden én krijg je er een Nintendo Pro Controller bij in Monster Hunter Rise stijl. De prijs van de console is voor Europa nog niet bekend, maar in Japan gaat hij 38400 yen kosten. Omgerekend is dat ongeveer 305 euro, maar de prijs zal hier waarschijnlijk wat hoger worden, gezien de Switch los al duurder dan dit is.
Naast de Switch krijg je ook monster Hunter Rise erbij als digital download. Het gaat om de digital deluxe edition waarbij je een 'Kamurai' Hunter armor set en de 'Shuriken Collar' Palamute en 'Fish Collar' Palico armor stukken krijgt. Verder krijg je bij deze editie van de game ook een aantal Gestures, Poses, Face Paints en een haarstijl. Als bonus krijg je bij de Switch nóg meer content, namelijk de Palamute Retriever outfit, de Palico Forest Cat outfit en een Novice Talisman.

Limited Edition Monster Hunter Switch bundel op 26 maart te koop

De gelimiteerde bundel is vanaf 26 maart 2021 te koop in Europa. Dat is ook de releasedatum van Monster Hunter Rise die een heel nieuw avontuur naar de Switch brengt. Op dit moment is er ook een Monster Hunter Rise demo te spelen die tot en met 1 februari alleen of in multiplayer laat proeven wat de game straks brengt.