10 vaderdag cadeautips 2018 - Zo verras jij je vader

Article
maandag, 28 mei 2018 om 17:37
xgn google image
Nog even en dan is het alweer vaderdag. We zien de bui alweer hangen, want het is niet makkelijk om een geschikt cadeau te vinden voor je pa. Wij helpen je met deze vaderdag cadeautips, zodat jij straks je vader weer blij kunt maken.

Detroit Become Human

Als er één game is die zeker aan zal slaan bij de gamende vader, dan is dat mogelijk wel Detroit Become Human. De game gaat voornamelijk om het verhaal en voelt daarom aan als één interactieve film. De game doet denken aan games als Heavy Rain en Beyond Two Souls, welke beiden van dezelfde maker zijn.
Eerder gaven wij dit Interactive Drama maar liefst een 8.5 in de Detroit Become Human review. De game wordt geprezen omdat hij grafisch erg sterk uit de verf komt en een verhaal weet neer te zetten met erg realistisch ogende, maar voornamelijk realistisch aanvoelende personages. Dat klinkt als een toffe vaderdag cadeautip!
132341

Marvel Blu-ray

Wat is een lijst met vaderdag cadeautips zonder Marvel erop te zetten?
Als je vader van helden als Deadpool kan genieten, dan is het volgende cadeautje ook erg tof als één van de vaderdag cadeautips. Met Infinity War en Black Panther nog steeds in sommige bioscopen, is het misschien leuk om enkele films eens op Blu-ray aan te schaffen. Zo kun je de aanloop naar dit hele avontuur (opnieuw) meemaken.
Er zijn in ieder geval flink wat titels op uit te kiezen. Het meest toffe zou zijn om je vader uiteindelijk Black Panther op Blu-ray te geven. Deze titel komt daarentegen enkele dagen na vaderdag pas uit, zodoende is het dan wel een wat verlaat vaderdagcadeau. Maar de film is erg tof en dat wachten driedubbel waard.
132342

Een bioscoopbezoek vol superhelden

Vind je het niet zo leuk om een film thuis te kijken, neem dan plaats in de bios!
Er zijn de komende tijd maar liefst drie films waarmee je een beetje film liefhebbende vader naar de bioscoop kunt krijgen. Of hij nu van dinosauriërs houd, liever ziet hoe een ruimte-avontuur wordt voortgezet of liever een antiheld in actie ziet, in alle gevallen is er wat voor hem om te beleven.
Eerder publiceerden wij al een Deadpool 2 review waaruit duidelijk wordt waarom dit echt een topfilm is. Als je vader heeft genoten van het eerste deel, dan is dit zeker een aanrader. Anders draaien deze maand nog Solo: A Star Wars Story en Jurassic World: Fallen Kingdom. De laatste twee films borduren op films die zelfs al populair waren toen je vader nog intensief op zoek moest gaan naar een cadeau voor zijn vader.
132343

Dark Souls Remastered

Deze vaderdag cadeautip is voor de vaders die wel van een uitdaging houden. Mocht jou vader een type zijn dat in een hoek gaat zitten als een game niet lukt, dan is het misschien niet zo een slim idee om Dark Souls cadeau te doen. Maar gaat je pa een uitdaging niet uit de weg, dan kun je hem deze intens moeilijke game cadeau doen.
Dark Souls-games worden erg goed ontvangen. Het derde deel in de reeks kreeg bijvoorbeeld een 8.5. Dit is nog maar een laag cijfer vergeleken met het eerste deel in de serie. Tijdens de PlayStation 3 release, kreeg de game een 9.0 in de Dark Souls review.
132344

iPad 2018

Als je pa niet zo'n zin heeft in die lastige games, dan kun je hem ook iets geven waarop hij de meer casual games kan spelen. Hiervoor is de iPad 2018 een geschikte vaderdag cadeautip. De iPad leent zich voor simpele spellen waarbij je het verstand op nul kunt zetten en spellen als Candy Crush Saga of Harry Potter Hogwarts Mystery kunt spelen. En anders kan hij het gebruiken om gewoonweg zijn Facebook bij te houden of teksten te schrijven.
De iPad 2018 is één van de goedkopere modellen. Daarentegen is en blijft het de komende tijd wel en vrij prijzig apparaat: 359 euro voor de 32GB variant of 449 euro voor de versie met 128GB geheugen is voor een iPad weinig geld. Ook moet worden opgemerkt dat je dan ook nog een losse Apple Pencil moet aanschaffen.
132345

Netflix cadeaukaart

Verwen je vader anders eens door hem een momentje rust te gunnen na al die lange werkdagen. Er staan bijzonder veel series op de streamingdienst en er is voor iedereen wel iets. Of je vader nu van detectives, drama of fantasy houdt, Netflix heeft een heleboel series en films om te volgen.
Naast die cadeaukaart kun je hem ook per direct een lijstje meegeven met series die echt niet mogen worden gemist. Met Netflix kan worden gelachen en gehuild. Maar je kunt met Netflix voornamelijk lekker met het verstand op nul op de bank hangen. En aangezien je Netflix met meerdere personen kunt gebruiken, kun jij ook nog wat meeliften op dit cadeautje.
132346

Bier als vaderdag cadeautip!

Deze vaderdag cadeautip is erg handig voor op een terrasje.
Het is natuurlijk ook wel eens lekker voor je vader om zo nu en dan een lekker pilsje erbij te pakken. En dan is het wel handig als hij die bierfles open kan maken. Nu kan die een klassieke bieropener erbij pakken, maar het is toch onnodig als er zoveel leukere alternatieven zijn. Zo kan Mario ook lekker langskomen om dat biertje open te maken.
Met deze Super Mario Multi Tool maak je de bier drinkende vaders in ieder geval erg blij. Dit handige dingetje is een flesopener, schroevendraaier en ook nog eens een sleutelhanger. Verder kost hij maar 10 euro op bol.com.
132347

Gamingmouse Razer Naga Trinity

Werkt je vader nog met die kleurrijke regenboog muizen van de Action? Misschien wordt het tijd voor een wat professionelere gamingmuise. Een aanrader is de Razer Naga Trinity, een muis die eerder met maar liefst een dikke 9.0 werd beoordeeld in de review.
Eigenlijk is het een apparaat bestaande drie muizen in één. Je hoeft alleen andere zijkanten op de muis te klikken zodat je de muis geschikt kunt maken voor een grote hoeveelheid genres aan games. De Razar Naga Trinity is geen goedkoop vaderdagcadeautje, maar als je het goed aanpakt kun je die muis zelf ook eens gebruiken.
132355

BB-8 Droid met app en Droid Trainer

Deze gadget is leuk voor je vader, wanneer hij een grote Star Wars-freak is. Bedenk je eens dat je de nieuwe Solo-film kijkt met je eigen BB-8 Droid naast je. Dit apparaatje kan worden bestuurd met je iPhone, iPad (2018) en Apple Watch.
Het is een leuk stukje speelgoed om mee te kunnen spelen. BB-8 kun je besturen alsof het een raceauto is, maar de auto kan ook zichzelf besturen. Hij is in staat om zelf te leren wat er allemaal in zijn omgeving gebeurt en hier op te reageren. Zodanig kan het apparaatje ook jou stem herkennen.
Het stukje speelgoed is wel aan de prijzige kant: 129,17 bij bol.com. Maar je kunt ook voor goedkopere alternatieven gaan. Er is ook een Star Wars: Rogue One Smart R2-D2 Droid en deze vergelijkbare droid is 50,99 euro bij bol.com.
132356

Bol.com cadeaukaart

Als laatste kun je natuurlijk ook nog een bol.com cadeaukaart.
Deze kaart zorgt ervoor dat jij zelf niet al te hard na hoeft te denken, maar dat je vader toch een leuk cadeautje overhoud aan vaderdag. Zo kan hij met deze kaart namelijk zelf de tech, game of film kopen die hij het leukst vind. Op bol.com staan voldoende producten waar hij wel iets leuks uit kan kiezen.
Wel moet worden gezegd dat zo'n cadeaukaart een stuk minder leuk is dan één van de andere dingen die deze lijst haalden. Maar je pa zal in ieder geval blij zijn als je laat zien aan hem te hebben gedacht. Daar is waar het uiteindelijk om draait.