De grootste E3 2018 geruchten op een rijtje

  De E3 kriebels hangen weer in de lucht net als de vele E3 2018 geruchten. Welke geruchten zijn het meest interessant en welke geruchten worden waargemaakt dit jaar? Wij zetten ze op een rijtje.

  XGN

  Hieronder kun je een scala aan mogelijke E3 2018 geruchten vinden. Of de geruchten tot waarheid leiden is nog maar de vraag. Wij wachten met smart E3 2018 af en daarom presenteren wij je hier de grootste E3 2018 geruchten.

  10. Gears of War 5

  Met de aankondiging van Xbox Game Pass wekte Phil Spencer, Hoofd Gamesdivisie bij Microsoft de indruk dat er een nieuwe Gears of War aankomt. Hij zei dat Game Pass ook zou gelden voor de toekomstige Gears of War games. Nu zegt deze quote op zichzelf niet heel veel, maar gelukkig zijn er meer geruchten die een mogelijke Gears of War 5 onthulling ondersteunen.

  Gears of War 4 is inmiddels alweer bijna twee jaar oud en als we een recent lek mogen geloven, ziet het ernaar uit dat we dit jaar het vijfde deel mogen verwachten. In een gigantisch lek van Walmart kwam de titel Gears of War 5 naar voren. Nu kan dit speculatie zijn van de winkelketen, maar een paar dagen later werd een andere gelekte titel (RAGE 2) officieel onthuld.

  9. Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee

  De nieuwe Pokémon games voor de Nintendo Switch waren al officieel aangekondigd. Details rondom de games waren er alleen nog niet, maar daar is verandering in gekomen. Een aantal insiders heeft informatie gelekt en het ziet ernaar uit dat de nieuwe games Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee heten.

  De games zijn remakes van Pokémon Yellow en spelen zich dan ook af in de Kanto regio. Volgens de geruchten wordt er alleen niet gespeeld als Red, want hij zou een karakter zijn in de game wereld. Dat de namen zo goed als bevestigd zijn, blijkt al helemaal nu de domeinnamen voor de games zijn geregistreerd door Nintendo.

  8. Final Fantasy VII Remake

  Square Enix heeft aangekondigd dat het bedrijf dit jaar een eigen persconferentie gaat geven tijdens de E3 en er gaan dan ook wat E3 2018 geruchten over de conferentie in de ronde. Nu wordt er door velen verwacht dat hier voornamelijk aandacht besteed wordt aan Kingdom Hearts 3 en Shadow of the Tomb Raider. Twee games lijken toch een beetje weinig om een hele persconferentie mee te vullen.

  De laatste tijd is er steeds meer nieuws naar buiten gekomen over de game en het gerucht gaat dan ook dat de game dit jaar opnieuw getoond gaat worden. Er wordt zelfs gespeculeerd dat er een mogelijke releasedatum aan het spel gegeven wordt. Nou lijkt dit ons sterk omdat de Kingdom Hearts 3 releasedatum nog niet eens bekend is en die game lijkt al bijna af te zijn.

  Bethesda

  7. Starfield

  Bethesda zal dit jaar wederom een persconferentie houden tijdens E3 2018 en ondanks dat er niet veel games zijn die de studio heeft om mee te werken, zijn er veel E3 2018 geruchten rond de uitgever. Rage 2 is dan wel bekendgemaakt, maar het is moeilijk in te beelden dat de uitgever maar één game gaat tonen. Nu is het mogelijk dat er ook DLC wordt aangekondigd voor bijvoorbeeld The Evil Within 2, maar dan zou het nog steeds een karige show zijn.

  Bethesda heeft wel al laten weten dat The Elder Scrolls VI nog een flinke weg te gaan heeft, dus die hoeven we ook niet te verwachten. Wel weten we dat meerdere keren het handelsmerk van Starfield is geregistreerd door Bethesda, waarvan de eerste keer in 2013. Een onthulling vijf jaar later zou dan ook best mogelijk zijn.

  6. Devil May Cry 5

  Over Devil May Cry 5 gaan genoeg E3 2018 geruchten in de ronde. Zo wordt er gedacht dat de game exclusief naar de PlayStation 4 komt vanwege een deal met Capcom. Ook wordt er gezegd dat de game al in 2017 tijdens PSX onthuld had moeten worden, maar dat dit op het laatste moment niet doorging.

  Daardoor wordt de conclusie getrokken dat het tijdens E3 2018 gaat gebeuren. Niet alleen wordt gedacht dat de game officieel onthuld wordt, maar ook zou er direct een releasedatum bekendgemaakt moeten worden. Dit alles zou moeten gebeuren tijdens de Sony persconferentie dit jaar.

  5. Een nieuwe Halo game

  Het zou ook niet verrassend zijn als er een nieuwe Halo game aangekondigd wordt. Vermoedelijk komt de aankondiging in de vorm van Halo 6 en dat zou ook logisch zijn. Het is immers alweer drie jaar geleden sinds Halo 5: Guardians uitkwam. Niet alleen klopt de timing, maar Microsoft lijkt ook grote titels nodig te hebben dit jaar.

  Sony brengt in ieder geval vier grote first-party titels en Microsoft heeft daar op het moment alleen nog Crackdown 3 tegenover staan. De enige reden dat Halo 6 niet getoond zou worden, is als de game bewaard wordt om samen met een volgende generatie Xbox te releasen maar dan komen we bij een hele andere lijst aan E3 2018 geruchten.

  4. Een nieuwe Splinter Cell game

  Ubisoft heeft al een groot deel van haar AAA-games voor het komende jaar uit de doeken gedaan. Zo is het al bekend dat The Division 2 getoond wordt tijdens de E3 en ook Beyond Good and Evil 2 zal stralen tijdens E3 2018. Toch heeft de uitgever nog één game in petto die nog in mysterieuze nevel gehuld is.

  Dit zou heel goed een nieuwe Splinter Cell kunnen zijn, want de Walmart lek toonde ook het bestaan van deze game. Het is overigens ook alweer vijf jaar geleden sinds de laatste Splinter Cell game, namelijk Splinter Cell: Blacklist. Yves Guillemot, directeur van Ubisoft, heeft daarnaast een nieuw deel in de serie geteased nadat hij zei dat er over de serie gesproken wordt.

  3. Een nieuwe Star Wars game

  Het is algemeen bekend dat EA de rechten bezit van de Star Wars-franchise als het op games aankomt. Het is ook duidelijk dat de meeste gamers niet echt onder de indruk waren van de Star Wars games die de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Star Wars Battlefront werd als incompleet gezien en het Star Wars Battlefront 2 probeert iedereen nog steeds te vergeten.

  Ook werd de studio die bezig was met een open-wereld Star Wars game, Visceral Games gesloten, waarna het project naar een andere studio ging. EA Vancouver werkt nu aan die Star Wars game en ook Respawn Entertainment werkt aan een game in het Star Wars-universum. De kans dat we één van de twee titels gaan zien in enige mate is dan ook hoog, want het is inmiddels alweer twee jaar geleden sinds we voor het eerst iets van de games zagen.

  BagoGames

  2. Een nieuwe Mortal Kombat game

  Na drie jaar lijkt het onderhand wel tijd voor de aankondiging voor het vervolg op Mortal Kombat X. De vorige game van ontwikkelaar NetherRealm Studios was Injustice 2 en aangezien de studio continu afwisselt tussen de twee is het nu weer tijd voor Mortal Kombat. Deze logische stappen zijn alleen niet de enige redenen.

  Er is namelijk ook een cryptische tease die het stof doet opwaaien. Ed Boon, maker van Mortal Kombat heeft namelijk getweet over een eventueel volgende deel. Hij wimpelde via Twitter een vraag af door de aandacht te vestigen op een andere aankondiging die binnenkort plaats kan vinden en spelde cool met opzet met een k.

  Josh Hallett

  Hieronder volgt nog één gerucht over een mogelijke nieuwe console: de PlayStation 5.

  1. PlayStation 5

  De kans op de aankondiging van de PlayStation 5 is erg klein. Toch is het belangrijk om het spreekwoord “waar een wil is, is een weg” niet te vergeten. Officieel heeft Sony al aangekondigd dat er geen nieuwe hardware wordt onthuld tijdens E3 2018, maar het komt wel vaker voor dat er een leugentje om bestwil gebruikt wordt om een geheim te bewaren.

  Er gaan al een tijdje geruchten in de rondte over de PlayStation 5. De ene zegt dat we de release voor 2020 pas op zijn vroegst zien, terwijl de andere claimt dat de release al dit jaar is. Nu lijkt het wel erg vroeg om dit jaar al een nieuwe console uit te brengen, maar een aankondiging met een release volgend jaar zou niet gek zijn. De PlayStation 4 is dan meer dan vijf jaar oud en is dankzij de Xbox One X niet meer de krachtigste.

  Welke E3 2018 Geruchten worden waargemaakt?

  Deze geruchten spoken nu rondom E3 2018. Van welke geruchten hopen jullie dat het waar is? Laat het ons weten in de reacties en vergeet ook vooral niet te lezen over de games die we zeker gaan zien tijdens E3 2018. Ook hebben we de E3 2018 conferenties op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen.

  Beyond Good & Evil 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.