Deadpool zou een Marvel cross-over maniak kunnen worden

News
donderdag, 11 maart 2021 om 7:00
planvoor deadpool 3 in mcu lijkt op de ontwerptafel te liggen 153412f1664349660
Het Marvel Cinematic Universe staat bekend om de enorme cross-overs tussen superhelden, met karakters die meer dan eens in elkaars films en series verschijnen. Daar komt misschien een zeer dodelijk karakter bij.
Het lijkt erop dat Deadpool 3 de eerste R-Rated film gaat worden in de MCU. Deadpool is tot nu toe niet bepaald een MCU film, de grote mond en bloederige acties van de protagonist worden een uniek beeld binnen het MCU. Deadpool is niet de enige R-Rated held die naar de enorme universum komt, Blade zal ook toetreden, alleen wordt hij niet zoals we hem kennen en zal hij zijn R-Rated titel verliezen.
Uit geruchten van Daniel Richtman, die al vaker spot on is geweest met geruchten, wordt Deadpool een karakter die veel cross-overs gaat krijgen. Ryan Reynolds is naar verluidt in gesprek om een hele rits aan films te maken. Vier van deze films zouden met Deadpool te maken hebben of hem als een extra karakter toevoegen. Of dat dit ook écht zo gaat worden, is nog afwachten.

Toekomst plannen

Alle films die Ryan Reynolds zou willen maken zijn geheel onbekend, maar als we het over Marvel en toekomstplannen hebben, dan zou het wel eens waar kunnen zijn. Deadpool zou de meest gewelddadige held kunnen zijn in het MCU, maar wellicht opent dit de deuren naar veel grotere plannen. Deadpool behoort natuurlijk tot het universum van X-Men, als hij naar het MCU kan komen, zal hij niet de enige zijn. We zagen in WandaVision natuurlijk ook al de cameo van Quicksilver uit de X-Men reeks. Deadpool en andere helden krijgen een kans om dan het MCU compleet te veranderen naar een agressievere toon, of het MCU verandert de personages juist naar een mildere versie, zoals Blade. In ieder geval zijn het spannende tijden voor Marvel fans!

Populair Nieuws

Laatste Reacties