David Beckham schittert in nieuwe Disney+ serie

News
dinsdag, 13 april 2021 om 16:30
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Disney+ heeft bevestigd dat er een nieuwe David Beckham serie komt. We kunnen hem kennen als de iconische voetballer van Manchester United en LA Galaxy. Maar waar gaat de nieuwste David Beckham Disney+ serie nu precies over?
Het nieuwste Disney+ project was vorige maand gespeculeerd eraan te komen. Nu heeft de streamingdienst aangekondigd dat David Beckham de hoofdrol gaat spelen in deze serie, dat geproduceerd gaat worden Warner Bros, Twenty Twenty en Studio 99, de studio van de ex-voetballer. Dat meldt Deadline.

De nieuwste David Beckham Disney+ serie

De Disney+ serie heet Save Our Squad. Hier kunnen we David Beckham zien terugkeren naar de voetbalvelden in Oost Londen, waar hij vroeger als kind heeft gevoetbald. Hier wordt hij de mentor van een voetbalclub dat problemen heeft met overleven in de competitie.
Op de dag dat deze Disney+ serie werd aangekondigd, zei Beckham tijdens een sessie bij MipTV dat hij het geweldig vindt om deze gemeenschappen te helpen als mentor. Disney+ directeur Sean Doyle zegt dat Save Our Squad een spannende, dramatische en hartverwarmende serie wordt. Soortgelijk aan wat de ex-voetballer ook in zijn vroegere jaren ervaarde.
Het nieuwe project is één van de 50 Disney+ producties die worden gestart in Europa voor 2024. De streamingdienst heeft de eerste Europese producties in februari aangekondigd, waar nieuwe projecten werden aangekondigd zoals een maffia drama genaamd The Good Mothers.
Ben jij benieuwd naar de nieuwste Disney+ serie van Beckham? Laat het weten in de reacties!