Black Widow release wéér uitgesteld; krijgt Disney+ VIP-release

  Disney heeft bekendgemaakt dat Black Widow wederom wordt uitgesteld. In plaats van mei komt de film nu uit op 9 juli 2021. Verschil is wel dat de film niet alleen een release krijgt in de bioscoop, maar dat je de film vanaf dezelfde dag ook kunt kijken via Disney+ via een VIP-toegangspas.

  Disney heeft de releasedatum van Black Widow door het coronavirus weer uitgesteld. Bedoeling was dat de film in 2020 zou verschijnen, waarna de film verlaat werd naar mei 2021. Dat feest gaat nu ook niet door, dus komt de film nu op 9 juli 2021 uit in de bioscopen en op Disney+. Laatstgenoemde komt als een flinke verrassing, want eerder gaf Disney nog aan dat de film alleen in de bioscopen zou verschijnen.

  Het prijskaartje voor de VIP-pas die nodig is om de film vanaf 9 juli op Disney+ te kijken, bedraagt wederom 30 dollar. In Nederland vertaalt dit zich na een iets lagere prijs: 21,99 euro. Dit is een prijs die je bovenop de gebruikelijke maandprijs voor de streamingdienst betaald. Bij Mulan werd vorig jaar dezelfde truc uitgehaald en eerder deze maand werd met Raya and the Last Dragon de trend doorgezet.

  Black Widow release niet de enige verschuiving

  Naast dat Black Widow weer van releasedatum schuift, zijn er nog tal van andere DIsney-films die schuiven met releasedata. Onder de eigen paraplu schuift Cruella op naar 28 mei 2021. De film kan tevens via Disney+ gekeken worden als je een VIP-pas koopt. Verder komt Luca, de nieuwe Pixar-film, nu uit op 18 juni. De film gaat exclusief verschijnen op Disney+.

  Verder komt Free Guy nu pas op 13 augustus uit in de bioscopen, terwijl de planning oorspronkelijk 21 mei 2021 in gedachte had. Ook The King's Man schuift op. De film komt nu op 22 december 2021 in plaats van 20 augustus. Als laatste schuift Death on the Nile van 17 september 2021 naar 11 februari 2022.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.