5 superhelden die we willen zien in het MCU

  In de afgelopen jaren hebben we veel superhelden mogen verwelkomen in het MCU, maar er zijn toch heel veel die we nog niet gezien hebben. Daarom hebben we 5 superhelden die we willen zien in het MCU op een rij gezet.

  Het MCU is misschien al gigantisch, er is zeker nog wel plek voor een paar extra superhelden. Aangezien Disney al een tijdje FOX bezit is het tijd om bijvoorbeeld ook wat X-Men te betrekken bij het MCU, maar ook daarnaast zijn er nog zat superhelden die we willen zien in het MCU. Wij hebben in ieder geval vijf van deze gewilde superhelden op een rij gezet.

  Wolverine

  Als we Wolverine zien is de kans helaas klein dat het Hugh Jackman zal zijn. De befaamde Australische acteur gaf twee jaar geleden namelijk al aan dat hij het niet meer aan zou kunnen om fit te blijven voor de iconische rol van Wolverine. Toch werd er nog een beetje gehint naar een of twee verschijningen in een paar films of series, maar tot nu toe hebben we dat nog niet gezien.

  Disney zou wel aan de slag zijn met het opnieuw casten van Wolverine, dus misschien dat we het karakter binnenkort te zien krijgen. Laten we het hopen, want als nu de X-Men er toch echt aan lijken te komen in het MCU, kan de iconische mutant Wolverine natuurlijk niet ontbreken. Het is alleen zorgwekkend dat er waarschijnlijk niemand goed genoeg is om de schoenen van Hugh Jackman als Wolverine in te vullen, maar we zullen het af moeten wachten.

  Black Bolt

  Dit karakter hebben we al gezien in de, toch teleurstellende, Inhumans serie. De rol werd toen vertolkt door Anson Mount die het best goed deed als Black Bolt, aangezien het karakter niet mag praten. Als Black Bolt praat kan het namelijk zoveel energie veroorzaken dat een heel continent weggevaagd wordt, als hij fluistert zou het al genoeg zijn om een stad plat te leggen.

  Het is interessant om een karakter in het MCU te hebben wat niet kan praten. Het zet namelijk niet alleen de deur open voor wat komische situaties, maar het geeft ook extra spanning omdat je verwacht dat Black Bolt zal schreeuwen als hij veel pijn heeft. Een schreeuw die vervolgens de hele planeet opblaast. Black Bolt is een van de leukere karakters in de stripboeken en daarom is hij een van de superhelden die we willen zien in het MCU.

  Adam Warlock

  De superheld Adam Warlock werd al geteased aan het eind van de tweede Guardians of The Galaxy film. De kwaadaardige Ayesha maakt daar namelijk een goddelijk wezen om het op te nemen tegen de Guardians of The Galaxy, die ze vervolgens de naam Adam geeft. Hiermee lijkt Adam Warlock al geboren in het MCU, maar we hebben hem verder helaas nog niet gezien.

  We weten ook nog niet wie gecast is voor de rol die we willen zien in het MCU. Wel gaan er al een lange tijd geruchten over wie het zou worden. Zo worden Nikolaj Coster-Waldau, Travis Fimmel en Zaf Efron al een tijdje genoemd voor de iconische rol. Aangezien we inmiddels al bijna vier jaar zitten te wachten op de verschijning van Adam Warlock, mag hij nu wel een keer zijn gezicht laten zien.

  Twentieth Century Fox

  Domino

  Met de aankondiging dat Deadpool 3 onderdeel gaat worden van het MCU, kunnen we ons er natuurlijk op verheugen dat verschillende superhelden uit de films onderdeel zullen worden van het MCU. In Deadpool 2 konden we al kennis maken met Domino, de mutant wiens superkracht het hebben van geluk is, wat tot een flinke discussie leidde met Deadpool of dat wel echt een superkracht is.

  Dat Domino nu op papier onderdeel is van het MCU betekent niet dat we haar ook daadwerkelijk gaan zien in aankomende projecten, maar het is wel iemand die we willen zien. De mutant wist in Deadpool 2 namelijk al flinke indruk te maken op het publiek. Als het aankomt op gevatte opmerkingen en een goede dosis humor staat Domino op een gelijkwaardig niveau met Deadpool, alleen net iets minder gestoord. Mede om die reden zou het leuk zijn om Domino in het MCU te zien.

  Black Knight

  Black Knight en zijn iconische Ebony Blade zou een fascinerende toevoeging zijn aan het MCU en de kans bestaat dat we hem binnenkort ook daadwerkelijk gaan zien. De superheld heeft namelijk nauwe banden met Valkyrie die geïntroduceerd is in Thor Ragnarok. Aangezien Matt Damon nog steeds wordt genoemd voor Thor Love and Thunder film, maar de rol van slechterik al vervuld wordt door Christian Bale, is het aannemelijk dat hij misschien Black Knight gaat spelen.

  Black Knight is namelijk een best groot karakter in de stripboeken en het is dus ook bijzonder dat we de superheld nog niet hebben gezien tot nu toe. Een rol van dit formaat zal in ieder geval niet aan een kleine acteur gegeven worden en Matt Damon past ook wel goed bij de look van Black Knight. Wie weet wat er allemaal gaat gebeuren, het is gewoon een superheld die we willen zien in het MCU.

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.