Wat zijn de kansen van Chadwick Boseman bij de Oscars 2021?

  Overleden acteur Chadwick Boseman is flink in de prijzen gevallen bij de beroemde SAGA-uitreiking. Hoe groot is de kans dat de Black Panther acteur ook in de prijzen valt bij de Oscars 2021?

  Gage Skidmore

  Bij de Screen Actors Guild Awards won Chadwick Boseman de prijs voor beste acteur in Ma Rainey’s Black Bottom, als de rol van Levee Green. Weduwe van de overleden Black Panther acteur Taylor Simone Ledward nam de prijs namens hem in ontvangst en gaf een indrukwekkende speech.

  Bekijk de speech van Simone Ledward hieronder:

  Naast deze prijs was Chadwick Boseman ook genomineerd voor beste mannelijke bijrol in Da 5 Bloods. Voor de prijs voor beste ensemble was Chadwick Boseman, samen met zijn collega’s, genomineerd voor Ma Rainey’s Black Bottom en Da 5 Bloods.

  Chadwick Boseman's kansen bij de Oscars 2021

  Naast zijn belangrijke acteerprijs bij de SAGA-uitreiking, won Chadwick Boseman ook een prijs voor beste acteur bij de Golden Globes afgelopen maart. Nu is hij, bij de 93e Oscars van dit jaar, ook genomineerd voor beste acteur in een hoofdrol als Levee Green in Ma Rainey’s Black Bottom. Viola Davis, de actrice die naast Chadwick in Ma Rainey’s Black Bottom speelde, is, voor de Oscars 2021, ook genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol.

  Er is een grote kans dat Chadwick Boseman in de prijzen gaat vallen bij de Oscars 2021. Vooral door zijn acteerprestaties, maar ook deels om hem te eren, na zijn dood in augustus vorig jaar.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.