‘Warner Bros. Discovery stopt nu al met HBO Max’

News
woensdag, 03 augustus 2022 om 13:12
hbo maxf1650354911
De streamingdienst HBO Max is nog maar net in Nederland en in de VS bestaat de dienst nog niet al te lang. Toch gaan er geruchten dat de dienst nu al gaat verdwijnen. Warner Bros. Discovery zou dat donderdag gaan aankondigen.
De streaming-strategie van Warner Bros. Discovery gaat mogelijk flink veranderen. De baas van het bedrijf zou meer focus willen op het Discovery-merk en daarom HBO Max laten opgaan in Discovery+, waarbij ook veel scripted content moet wijken voor bijvoorbeeld realityseries. Dat beweert journalist Grace Randolph op Twitter.
Het moet gezegd worden dat Randolph er eerder flink naast heeft gezeten. Ze heeft eerder onjuiste dingen verkondigd over James Gunns Guardians of the Galaxy en Peacemaker. Ook haar beweringen dat Pedro Pascal in de clinch zou liggen met de makers van The Mandalorian en zelfs uit het derde seizoen geschreven zou worden zijn onwaar.
Ook als we naar HBO Max zelf kijken lijkt het vreemd om de dienst en de meeste content stop te zetten. House of the Dragon verschijnt bijvoorbeeld snel en heeft potentie om een groot succes te worden. Bovendien zijn er nog meer HBO Max-series in ontwikkeling. Aan de andere kant heeft Waner Bros. de stekker uit de Batgirl-film getrokken, terwijl deze nagenoeg af was.
2021 05 06 house of the dragon hightowerf1620288247

HBO Max en Discovery+ gaan samen

Het is overigens bekend dat HBO Max en Discovery+ wel degelijk gaan fuseren. De aanname was tot nu toe alleen dat Discovery een tabje zou worden in HBO Max of dat beide diensten een gelijkwaardig deel zouden worden van een nieuwe dienst. Warner Bros. Discovery presenteert donderdag haar kwartaalcijfers, dus waarschijnlijk komt er dan meer duidelijkheid.

Populair Nieuws