Problemen op de set van The Mandalorian?

News
zaterdag, 26 december 2020 om 10:30
the mandalorian temporada 3f1608714005
Hoewel The Mandalorian voor ons alleen maar geweldig is, gaat er een gerucht dat het op de cast niet allemaal zo soepel verliep. Het schijnt dat Pedro Pascal, wie de Mandalorian zelf speelt, helemaal niet gelukkig is op de set. Eerst ging het gerucht dat dit kwam door zijn helm, maar nu blijkt het met iets anders te maken te hebben.
Grace Randolph gaf aan dat Pedro Pascal het erg vervelend zou vinden dat hij constant een helm op moest tijdens het opnemen van de show. Pascal zelf ontkende dit gerucht, waarna Randolph op onderzoek uitging. Ze zegt nu dat er iets anders aan de hand is, maar wilt niet vertellen wat.
Dit liet Randolph weten via een tweet, die ze ondertussen verwijderd heeft. Hierin gaf ze aan dat Pascal gevraagd is de set te verlaten en dat de reden hiervoor een stuk serieuzer is dan dat zij in eerste instantie dacht. Ze zegt hierom niet gevraagd te hebben naar wat er aan de hand is, maar geeft wel aan dat het absoluut niet te maken had met de helm. Wat er precies aan de hand is weten we dus nog steeds niet, maar het lijkt er absoluut op dat er iets speelt op de set van The Mandalorian.
mandalorian chapter 14 din groguf1607268568

Seizoen 3 in gevaar?

Wij hopen natuurlijk dat deze problemen niet in de weg zullen zitten met het derde seizoen van The Mandalorian, waar nog een hele hoop moet gaan gebeuren. Het tweede seizoen van de serie kwam recentelijk tot zijn einde, maar er is nog een hoop dat opgelost moet worden. Wij kunnen niet wachten en hopen dus ontzettend dat de show gewoon zonder problemen door kan gaan!
Wat denken jullie dat er aan de hand is op de set? En denken jullie dat dit in de weg zal zitten van een komend seizoen?