HBO Max komt met nieuwe Batman spin-off serie

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 18:00
the batman penguin screenshotf1647007738
HBO Max heeft deze week bekendgemaakt dat een gerucht over een nieuwe spin-off serie waar is. We kunnen ons gaan verheugen op een spin-off van een bekende Batman schurk.
Met de nieuwe Batman film in de bioscopen kunnen we weer genieten van Gotham en haar inwoners, waaronder de vele vijanden van de geliefde superdetective. Batman is namelijk niemand zonder zijn vijanden en laten we nou toevallig één van die vijanden vaker gaan zien.

Spin-off met de Penguin

Er gingen al eerder geruchten de rondte dat de Penguin, bekend als een van de schurken die het tegen Batman opneemt door de jaren heen, een eigen serie zou krijgen. Het gerucht is nu eindelijk bevestigd, want HBO Max heeft officieel bekendgemaakt dat er een spin-off serie gaat komen over de Penguin.
Collin Farrell, die de rol van de Penguin op zich neemt in de nieuwe Batman film, kwam in het nieuws vanwege zijn bizarre transformatie. Niet alleen herkende zijn eigen castleden hem niet nadat hij was veranderd naar de Penguin, ook de lokale koffietent keek niet raar op toen hij in zijn nieuwe huid koffie ging halen.
We kunnen Collin Farrell ook verwachten als de Penguin in de nieuwe HBO Max serie. Matt Reeves de regisseur van de nieuwe Batman film zal ook meewerken aan de nieuwe spin-off en was erg tevreden over zijn nieuwe hoofdrolspeler als de Penguin. “Collin spatte van het scherm af als de Penguin in The Batman, om de kans te hebben zo’n personage nog meer tot leven te laten komen op HBO Max is een waar genoegen”, vertelde de regisseur in een verklaring.
De Penguin is een vrij complex personage waar we nog lang niet alles van weten. Tuurlijk heeft de schurk al veel bijrollen gehad in stripboeken, films en verscheen de schurk zelfs in de serie Gotham. Toch is het interessant dat we een dieper kijkje krijgen in de persoon achter de bekende schurk.