Deze films en series komen in augustus naar HBO Max

News
zondag, 31 juli 2022 om 13:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
Augustus lijkt één van de grootste maanden voor HBO Max te worden sinds de dienst in Nederland is geïntroduceerd. Tegen het einde van de maand verschijnt namelijk het langverwachte House of the Dragon. Maar dat is lang niet het enige wat de dienst deze maand brengt.
In aanloop naar de release van House of the Dragon op 22 augustus kun je ook Game of Thrones opnieuw kijken. Eigenlijk stond de hele serie al op HBO Max, maar vanaf 1 augustus is de beleving een stukje beter. Dan wordt de hele serie namelijk in 4K, met HDR, Dolby Vision en Dolby Atmos beschikbaar gesteld.
Ook als de geschiedenis van Westeros je niets doet, komt er een sterk aanbod aan series naar HBO Max. Vanaf 1 augustus kun je de eerste twee seizoenen van Pennyworth kijken, over de bekende butler van Batman. Later in de maand volgen Sherlock (seizoen 1 t/m 3), Misfits (hele serie) en de Amerikaanse versie van The Office (tevens de hele serie).
Ook het filmaanbod wordt uitgebreid met wat mooie titels. Zo kun je in augustus Baby Driver streamen via HBO Max. Ook Rian Johnsons uitstekende detective Knives Out komt naar de dienst. Nadat eerder de Spider-Man films met Tobey Maguire en Andrew Garfield op HBO Max kwamen te staan, worden ze nu vergezeld door Spider-Man: Homecoming.

Wat komt er in september naar HBO Max?

Het hele aanbod van september en verder is nog niet aangekondigd. Toch heeft HBO een tipje van de sluier opgelicht en ziet het er in september nu al niet verkeerd uit. Het was al bekend dat seizoen 6 van Rick and Morty in september begint en nu laat HBO Max ook weten dat The Last Movie Stars en seizoen 1 t/m 4 van The Handmaid’s Tale naar de dienst komen.