Call of Duty Modern Warfare 2 lek bevestigt nieuwe modus

News
woensdag, 03 augustus 2022 om 13:57
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
We moeten nog even wachten op Call of Duty Modern Warfare 2, maar er zijn mensen die hem al hebben gespeeld. Het Ameriaanse Football-team de LA Rams heeft de game onlangs mogen spelen. Daardoor lijkt nu een nieuwe modus gelekt.
Dit najaar verschijnt Call of Duty Modern Warfare 2. De lancering in eind oktober is nog een tijdje weg, dus we weten nog lang niet alles over de game. Toch gaan er al een tijdje geruchten over een nieuwe modus. Die geruchten lijken nu bevestigd dankzij een American Football-team.
De LA Rams mochten onlangs aan de slag met de game en hebben daar, waarschijnlijk tegen instructies is, foto’s en video’s van verspreid. Deze zijn in veel gevallen alweer verwijderd, maar niet voordat andere Twitter-accounts ze verder konden verspreiden. In sommige van deze beelden zijn de letters DMZ te zien, wat overeenkomt met de vermeende naam van een nieuwe modus.
Deze nieuwe modus is niet officieel bevestigd, maar naar verluidt lijkt hij op de game Escape from Tarkov. In DMZ zou je spelen tegen zowel CPU-tegenstanders als andere spelers. Je doel is om een stuk loot te bemachtigen, dat je vervolgens kan verkopen of zelf kunt gebruiken.

Wanneer is de release van Modern Warfare 2?

Spelers kunnen vanaf 28 oktober aan de slag met Modern Warfare 2. Voor die tijd is er ook nog een bèta te spelen. De details daaromheen zijn nog niet bevestigd, maar naar verluidt kun je eind september de bèta spelen.