Walking Dead seizoen 10C onthuld grote liefde van Daryl

News
dinsdag, 09 maart 2021 om 14:30
the walking dead daryl carolf1631868853
Walking Dead seizoen 10C is in volle gang en we hebben verschillende verhalen kunnen terugzien van de iconische hoofdkarakters. De laatste 10C aflevering ging over Daryl en wat hij heeft gedaan tijdens de tijdsprong in seizoen 9, net na de verdwijning van Rick.
Let op: dit artikel bevat spoilers over The Walking Dead seizoen 10C
In de nieuwe aflevering komen er erachter dat Daryl leefde als een holbewoner in de natuur, in de hoop ooit ergens Rick terug te vinden. Ook al slaagt hij hier niet in, heeft hij wel andere dingen gevonden die hij nooit gedacht had te vinden.

Eindelijke liefde voor Daryl in TWD

Tijdens de jaren dat hij in z’n eentje probeerde te overleven in de natuur, ontmoette hij een vrouw genaamd Leah, gespeeld door actrice Lynn Collins. Zij leeft, net zoals Daryl, erg primitief in de natuur. Zij woont samen met haar hond, die in de latere seizoenen de hond wordt van Daryl genaamd ‘Dog’. Aan het begin was Leah allesbehalve vriendelijk tegen hem. Toch hebben we in de aflevering de relatie tussen de twee verder zien opbouwen, wat uiteindelijk leidt tot een romantische relatie.
Daryl moest uiteindelijk de keuze maken om bij haar te blijven of terug te keren naar Alexandria. Hij heeft moeite met die keuze, tot Leah op een dag is verdwenen en haar hond, in het huisje van het koppel, is achtergebleven. Of ze zelf weggelopen of ontvoerd is, is nog niet bekend. Wel weten we dat Daryl uiteindelijk met Dog is teruggekeerd naar Alexandria, maar gebroken is door de verdwijning van zijn nieuwe liefde.
Het kan zijn dat Leah een terugkeer maakt in The Walking Dead seizoen 11, of zelfs in de spin-off serie van Carol en Daryl die na seizoen 11 zal worden gemaakt.
the walking dead films 141645f1700237275

Overige afleveringen van seizoen 10C

Naast de seizoen 10C aflevering gebaseerd op Daryl, hebben we ook andere afleveringen kunnen bewonderen. Zo hebben we in de eerste aflevering Maggie zien terugkeren in Alexandria en de reden waarom ze zo lang verdwenen is en een backstory over Negans oude leven voor de zombie invasie. Naast deze afleveringen komen er nog een aantal Walking Dead 10C afleveringen aan. Seizoen 11 van de serie komt daarnaast deze zomer al terug op de buis. Dit is tevens het laatste seizoen van The Walking Dead, maar zeker het laatste seizoen in de complete franchise.