Tom Holland wil de nieuwe James Bond worden volgens een collega

News
zondag, 21 november 2021 om 12:00
spider man 1f1651349971
Tom Holland's collega Jacob Batalon zegt dat de acteur het vaak heeft over dat hij graag James Bond zou willen spelen. Dit blijkt uit een interview dat Batalon hield met GQ.
Tom Holland zou graag de volgende James Bond willen worden. Hier zou de acteur het vaak over hebben zegt Batalon. De acteur werkt samen met Tom Holland in de Spider-Man films waar hij de beste vriend speelt van Peter Parker. Op de set van Spider-Man zou Tom Holland dus ook vaak zijn wens delen om James Bond te spelen.

Waar is Tom Holland bekend van?

Holland is het meest bekend van zijn rol als Spider-Man in de MCU versie van het personage. Binnenkort komt het derde deel Spider-Man No Way Home uit. Holland ziet deze film als het einde van de franchise en er gaan ook veel verhalen rond dat hij niet zo enthousiast is om een volgende Spider-Man film te maken.
Naast zijn rol als Spider-Man speelt Holland ook Nathan Drake in de aankomende Uncharted film. Naast deze twee franchises wil de acteur dus ook graag de rol over nemen van James Bond en toevallig is hier momenteel een vacature voor.
No Time To Die is de meest recente James Bond film. Het is ook de laatste film, waarin Daniel Craig de agent speelt. Helaas voor Tom Holland is hij niet de enige acteur die de rol wil hebben. Dwayne Johnson zou namelijk ook graag de rol overnemen. Daarnaast zijn er ook nog een hoop andere namen te noemen die een kans maken de nieuwe 007 te worden.

Populair Nieuws