Opvallend: Dwayne Johnson wil volgende James Bond worden

News
woensdag, 17 november 2021 om 9:30
no time to die st 1 jpg sd low copyright danjaq llc and metro goldwyn mayer studios inc all rights reservedf1581114459
Er staan een hoop acteurs in de rij met de hoop om James Bond te mogen spelen, nu Daniel Craig is gestopt als 007. Opvallend genoeg wil Dwayne Johnson nu ook in de schoenen stappen van de Britse spion.
Al een paar jaar wordt er gespeculeerd wie de volgende James Bond zal worden. Er lopen zelfs weddenschappen bij bookmakers. Veel acteurs hebben de wens om de Britse spion te mogen spelen en zo vreemd is dat ook niet, want de rol brengt veel prestige en roem met zich mee. Laat staan het riante salaris.
Nu heeft er alleen een wel heel opvallende acteur zich aangemeld op de rol van James Bond op zich te nemen, namelijk Dwayne ‘The Rock’ Johnson. In een interview met Esquire laat hij weten graag de nieuwe 007 te worden. Eén van de redenen daarvoor is dat de acteur al een connectie heeft met de franchise via zijn grootvader.

Heeft Dwayne Johnson een kans als Bond?

Hoewel de acteur enorm populair is en veel mensen naar de bioscoop kan trekken met zijn films, lijkt het onwaarschijnlijk dat de productie Johnson zal uitkiezen als de nieuwe Bond. De acteur is namelijk niet Brits en lijkt daarnaast ook iets te groot te zijn.
De acteur die de meeste kans gegeven wordt om 007 te gaan spelen is Tom Hardy, hij staat bovenaan bij de bookmakers, gevolgd door Henry Cavill en Idris Elba. Barbara Broccoli heeft laten weten dat de zoektocht naar de nieuwe Bond pas in 2022 van start zal gaan.