Is Spider-Man No Way Home het eind van de franchise?

News
vrijdag, 15 oktober 2021 om 12:30
spider man no way homef1676023288
De nieuwe Spider-man franchise bestaat alweer vijf jaar lang. Met de release van Spider-Man: No Way Home in zicht, voelt dit volgens acteur Tom Holland als 'het eind van een franchise'. Tom Holland is in alle drie de films te zien als Peter Parker, oftewel Spider-Man.
Tom Holland, die de rol van Peter Parker speelt in de Spider-Man franchise, ziet Spider-Man: No Way Home als 'het einde van een franchise'. Holland vertelt in een interview met Entertainment Weekly, dat als er ooit nog een Spider-Man film komt, het er een stuk anders uit zal komen te zien. De Spider-Man trilogie bestaat nu uit drie films: Spider-Man Homecoming, Spider-Man: Far From Home en op 17 december verschijnt de nieuwe Spider-Man: No Way Home.
Holland zegt dat de laatste paar dagen op de set erg emotioneel waren voor de cast. Vooral tijdens het opnemen van scenes met Zendaya en Jacob Batalon, die samen met Tom Holland in alle drie de films spelen. Volgens Holland is het drietal altijd bij elkaar geweest, tijdens het filmen en tijdens de press tours. De acteur zegt dat hij 'nog nooti zo hard heeft gehuild' als op de laatste draaidag van No Way Home.

Oude bekenden in No Way Home

In de nieuwe Spider-man: No Way Home zullen ook een aantal bekende gezichten opduiken uit het Marvel-universum. Niet alleen Doctor Strange een rol spelen, maar ook andere karakters en villains uit de voorgaande Spider-Man franchises. Zo zal Alfred Molina weer in de huid kruipen van Doc Ock.
Spider-Man: No Way Home is vanaf 17 december te zien in de bioscoop.