Update - Trailer van Uncharted film officieel onthuld

News
donderdag, 21 oktober 2021 om 11:00
productie van uncharted film zal binnenkort starten 137214 1
Het is al langer bekend dat er een Uncharted film aan gaat komen, maar er is recentelijk maar weinig nieuws verder over de film naar buiten gekomen, tot nu. Volgens Daniel Richtman zal de trailer van de Uncharted film op 21 oktober verschijnen. Dit deelde hij op zijn Patreon.

Update 2 - Trailer nu ook officieel onthuld

Zoals verwacht hebben we niet lang meer hoeven te wachten totdat Sony de trailer voor de Uncharted film officieel onthulde. Een paar uur na de leaks zijn de eerste beelden van de film nu namelijk gedeeld. Check hieronder de officiële trailer van Uncharted:

Update - Teaser trailer voor Uncharted gelekt

Het lijkt erop dat de voorspelling van Richtman uit gaan komen of in ieder geval erg dichtbij zit. De teaser trailer voor de Uncharted film is nu namelijk al gelekt. Deze is nu, in slechte kwaliteit, hier te bekijken. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de trailer ook officieel wordt uitgebracht.

Origineel bericht

Volgens Richtman zal op 21 oktober de eerste trailer voor de Uncharted film uitkomen. Dit zou niet raar zijn, want de film moet namelijk volgens de planning begin 2022 verschijnen. De eerste trailer nu naar buiten brengen zou geen raar moment zijn.
Het maken van de film is niet makkelijk geweest. De productie van de film begon al in 2008. In de tussentijd zijn een hoop plannen voor de film gewijzigd. De film zoals het nu is heeft ook weer vertraging opgelopen, deze versie van de film zou namelijk in 2021 al uit moeten zijn gekomen.

Prequel op Uncharted

De film zal zich afspelen voor de gebeurtenissen van de games en Nathan Drake wordt gespeeld door Spider-Man acteur Tom Holland. De film laat zien hoe de jonge Nathan Drake de avonturier wordt die we kennen uit de games. Mark Wahlberg speelt zijn trouwe sidekick Sully.
De informatie over de trailer komt niet van Sony zelf, dus het moet nog maar blijken of de trailer ook echt binnenkort zal worden uitgebracht. Het zal in ieder geval niet te lang moeten duren voordat er een echte trailer naar buiten komt. De film zou namelijk vanaf 18 februari 2022 in de bioscoop moeten draaien.
Dit artikel is op 21 oktober 2021 bijgewerkt.