Nieuwe James Bond zoektocht start in 2022

News
dinsdag, 28 september 2021 om 10:00
james bond no time to die stillf1632921944
De zoektocht naar de volgende James Bond gaat in 2022 van start. Zo maakt Barbara Broccoli, producent van de James Bond-films bekend. Door de zoektocht naar de opvolger uit te stellen naar volgend jaar krijgt Daniel Craig eerst de gepaste tijd om te genieten van zijn zwanenzang als het personage.
Met de release van No Time To Die bijna hier en dus is de speculatie rondom wie de volgende James Bond wordt alweer in volle gang. Toch gaat het nog wel even duren voor de volgende Bond officieel gepresenteerd wordt. Zo liet Broccoli weten tijdens een interview in BBC Radio 4's Today Show.
Het hoge woord is dat er niet naar een opvolger voor Daniel Craig wordt gezocht tot 2022. Broccoli legt uit:

"We zijn er totaal niet mee bezig. We willen dat Daniel de tijd krijgt om zijn tijd als James Bond te vieren. Pas volgend jaar gaan we over de toekomst nadenken."

Nieuwe James Bond krijgt het lastig

Eén ding is wel duidelijk volgens de verschillende producenten die aan de reeks werken. De volgende James Bond zal een moeilijke taak te wachten staan. Daniel Craig wordt al jaren geprezen voor zijn acteerkunsten in de rol van de superspion. Als het aan de acteur ligt, wordt zijn opvolger in ieder geval geen vrouw.
Hoe Craig het doet in de nieuwste Bond-film is alleen nog wel de vraag. Daar kun je vanaf 30 september achterkomen. Dan draait de film in de bioscoop.