Opnames seizoen 3 van Lupin zijn begonnen

News
zondag, 21 november 2021 om 13:00
rsz al 101 unit 02663f1623402604
De Franse serie Lupin is officieel begonnen met het opnemen van seizoen 3. Dit maakten Netflix en Omar Sy bekend via Twitter.
Netflix’hitserie Lupin is officieel begonnen met het opnemen van het derde seizoen. Omar Sy (Assane Diop) en Netflix maakten dit samen bekend op het twitter-account van Netflix. Er werd een foto geplaatst met op de achtergrond de Eiffeltoren.
De Franse Netflix-serie volgt een professionele dief genaamd Assane Diop, een man geïnspireerd op de romans van Maurice LeBlanc over een fictieve dief Arsène Lupin. Diop wil zijn vader wreken voor het onrecht die de rijke familie Pellgrini heeft aangedaan in zijn jeugd wat eindigde in een tragedie.

Het is al een tijde bekend dat het derde seizoen er aan komt. Vlak voor de release van seizoen 2 maakte Sy namelijk bekend dat er meer van de serie zal komen. De Franse serie was gelijk een grote hit en is nu de op een na grootste internationale hit voor Netflix, op Squid Game na. Het eerste seizoen van Lupin werd binnen de eerste 28 dagen dat de serie te zien was, door 70 miljoen abonnees bekeken.

Omar Sy mogelijk achter de schermen

De serie is gemaakt en geschreven door George Kay en François Uzan. Het eerste seizoen van de serie werd geregisseerd door Louis Leterrier en Marcela Said. Wanneer het nieuwe seizoen van Lupin te zien is, is nog niet bekend.
In oktober tekende Omar Sy een meerjarig contract met Netflix. Hij zal niet alleen in films en series te zien zijn van Netflix, maar zal er ook een paar produceren.