Scarlett Johansson is bezig met nieuw Marvel-project

News
zondag, 21 november 2021 om 11:00
black widow disney plus minf1637325199
Kevin Feige maakte tijdens de American Cinematheque Award bekend dat hij samen met Scarlett Johansson werkt aan een “topgeheim Marvel-project”. Het project zou niets te maken hebben met Black Widow.
Marvel Studios baas Kevin Feige vertelde tijdens de American Cinematheque Award dat hij samen met Scarlett Johansson werkt aan een “topgeheim Marvel-project”. Dit project zal niks te maken hebben met de film Black Widow of het personage Natasha Romanoff.
Feige heeft al bekend gemaakt dat hij nog wil blijven werken met Johansson. Hij vertelde hoe betrokken ze was bij haar eigen film en dat het verder ging dan alleen het spelen van de bekende rol. Aangezien het nieuwe project geen verband zal hebben met Black Widow, zijn veel mensen nieuwsgierig over welk project het wel zou kunnen gaan.
Scarlett Johansson zou dus meer gaan produceren achter de schermen van Marvel-projecten. Het MCU vertelt de laatste tijd steeds meer verhalen rondom vrouwelijke personages en helden. Het is goed mogelijk dat Johansson hierbij gaat helpen.

Conflict Johansson en Disney

Dat Scarlett Johansson nog blijft werken voor Marvel is enigszins opvallend, omdat er eerder dit jaar een juridisch conflict was tussen haar en Disney, over haar inkomsten voor de film Black Widow. Uiteindelijk hebben de twee partijen het opgelost zonder rechtszaak en zal de actrice nog in de nieuwe Disneyfilm Tower of Terror spelen.

Populair Nieuws