Tom Holland voorlopig niet terug als Spider-man

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 17:30
spider man 1f1651349971
Spider-man: No Way Home breekt record na record. Niet zo gek dus dat Sony en Marvel nog meer films met Tom Holland als Peter Parker willen maken. Als het aan Holland ligt, duurt het wel nog even voor we van de volgende film kunnen genieten.
In een interview met CinePOP voor de promotie voor Uncharted geeft Tom Holland aan binnenkort even een pauze te nemen van acteren. ‘’Ik ga binnenkort aan de slag om een televisieserie op te nemen voor Apple en daar kijk ik enorm naar uit. Maar ik kan je vol vertrouwen zeggen dat, nadat ik die serie afgerond heb, ik even pauze neem.’’
De serie waar Holland op doelt is The Crowded Room, een anthologieserie waarin waargebeurde verhalen van mensen met een mentale ziekte verteld worden. Holland zal Billy Milligan spelen, de eerste persoon die werd vrijgesproken van een misdrijf vanwege zijn dissociatieve identiteitsstoornis.
Dat Holland aan een pauze toe is zal voor fans van de acteur geen verrassing zijn. Sinds hij in 2016 zijn opwachting als Spider-Man maakte in Captain America: Civil War stond zijn schema vol, onder andere met vijf nieuwe Marvel films, The Devil All The Time en Uncharted.

Komt er wel een Spider-Man 4?

Of er wel een Spider-Man 4 komt is nog niet helemaal zeker. Sony-producent Amy Pascal zei eind vorig jaar nog dat Sony nog drie Spider-Man films met Tom Holland in de hoofdrol wil maken. Later was ze toch wat terughoudender over deze uitspraken. Holland zelf gaf eerder dit jaar in een interview aan niet klaar te zijn om te stoppen. Met een wereldwijde opbrengst van 1,8 miljard dollar, lijkt het er in ieder geval op dat zodra de acteur wat bijgekomen is gewoon weer het Spider-Mankostuum aantrekt.