Zien we Captain Carter in Doctor Strange 2?

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 18:00
what if captain carter minf1628777737
Sinds de tweede trailer voor Doctor Strange 2 is uitgekomen zien fans overal personages die misschien in de film te zien zijn. Een bericht op de Italiaanse Twitter van Disney+ lijkt nu bijna te bevestigen dat we Captain Carter in de film gaan zien.
Er was afgelopen zomer veel te doen om het Marvel-multiversum op Disney+. Loki gooide het eindelijk open, maar ook in What If…? zagen we wat andere mogelijke MCU-realiteiten. In één van die realiteiten werd Peggy Carter de eerste supersoldaat in plaats van Steve Rogers.
Het lijkt erop dat we deze Captain Carter nu ook in live-action gaan zien. Het schild van Captain Carter was al gesignaleerd op de poster voor de film, maar er is nu een nog sterkere hint. Het Italiaanse Twitter-account van Disney+ heeft namelijk over Captain Carter getweet, met een wel heel opvallende begeleidende tekst.
De tweet laat zich ongeveer vertalen als “Het lijkt alsof dat schild recent ergens is opgedoken… Klinkt dat niet als ‘Madness’?” Het woord ‘follia’, zoals te lezen in originele taal, wordt bovendien gebruikt in de Italiaanse titel van het Doctor Strange-vervolg. Dit lijkt dan ook een vrij heldere hint dat Captain Carter in Multiverse of Madness te zien zal zijn.

Veel onverwachte verschijningen in Multiverse of Madness

Het was al duidelijk dat In the Multiverse of Madness vol zou zitten met onverwachte personages. De trailer onthult bijvoorbeeld al een geliefd personage en fans menen ook Deadpool op de poster te zien. Daarnaast zijn er geruchten dat een oud Spider-Man acteur in de film speelt.
Nu lijkt de deur dus ook open te staan voor What If…? personages, al zijn sommige wat waarschijnlijker dan andere. We moeten nog even geduld hebben om te zien hoe Doctor Strange 2 uitpakt. De film verschijnt op 4 mei.