Tom Holland blijft Spider-Man spelen na No Way Home

News
maandag, 29 november 2021 om 17:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Volgens Amy Pascal komt er nog geen einde aan de samenwerking tussen Marvel, Sony en Tom Holland na Spider-Man No Way Home. Ze willen namelijk nog meer Spider-man-films maken met Holland als Peter Parker.
Amy Pascal, filmproducent bij Sony Pictures, heeft in een interview met Fandango verteld dat Sony zich klaarmaakt om een volgende Spider-man film te maken met Tom Holland en Marvel. Het was nog onzeker of Holland Peter Parker bleef spelen na de release van No Way Home, maar nu is het bevestigd dat hij de rol nog een tijdje behoudt.
Hoewel het nog niet specifiek is bevestigd dat Holland heeft getekend voor de volgende trilogie, heeft Sony al plannen voor drie films voor het Spider-Man. Pascal maakt duidelijk dat de superheldenfilms van Sony zich niet alleen zullen richten op de multiverse die door de MCU is gecreëerd.

Bekende gezichten in No Way Home

Spider-Man: No Way Home is vanaf 17 december te zien in de bioscoop. In de film zullen oude bekenden weer terugkeren waaronder, Green Goblin, Sandman en Lizard. Verder zijn er nog geruchten dat Andrew Garfield en Tobey Maguire zullen terugkeren in dit derde deel van Spider-Man. Of dat echt zo is, daar zullen we over een paar weken achter gaan komen.

Populair Nieuws