Spider-Man No Way Home blijft wereldwijd goed scoren

News
maandag, 31 januari 2022 om 12:00
2021 08 27 spider man 2f1664956726
Spider-Man No Way Home, de nieuwste Spider-Man film blijft wereldwijd goed scoren. Na afgelopen week heeft Sony in de Verenigde Staten weer 11 miljoen dollar verdiend aan de film, maar ook in het buitenland scoort de film goed. Dit meldt Variety.
In december is Spider-Man No Way Home wereldwijd in de bioscopen verschenen. De film was tijdelijk niet in Nederland te zien, maar nu wel weer. In deze weken sinds de release blijft de film goed scoren.

Hoe succesvol is Spider-Man No Way Home?

Sony heeft in de V.S. tot nu toe 735 miljoen dollar in het laatje gebracht. In de landen buiten de V.S. is er meer dan 1 miljard verdiend aan de film. Dit zijn zeer goede cijfers voor Spider-Man No Way Home en er zijn maar weinig films die hetzelfde hebben gedaan of zelfs meer geld hebben verdiend.
Het lijkt er alleen niet op dat Spider-Man No Way Home de film gaat worden die het meeste geld heeft opgehaald ooit. De film is wel goed op weg naar dit doel, maar er komt steeds meer concurrentie van andere films.
Dat de film al goed scoort is erg belangrijk voor Sony en Marvel. Daarom is het ook niet vreemd dat er wordt gekeken naar één of meerdere nieuwe Spider-Man films. Toch worden er veel tegenstrijdige uitspraken gedaan over nieuwe films en heeft Tom Holland gezegd dat hij niet weet wat de toekomst zal zijn van zijn versie van Spider-Man. Hopelijk komt hier dus snel duidelijkheid over, want het publiek is zeker nog niet klaar met Spider-Man.

Populair Nieuws