The Devil All the Time details - Dit moet je weten

  Goed Netflix nieuws! Vanaf 16 september kun jij kijken naar The Devil All the Time, een nieuwe blockbuster met Hollywoodsterren Robert Pattinson, Tom Holland en Haley Bennett. Wij geven je alvast de belangrijkste details!

  Glen Wilson/Netflix

  Bekende namen in bizar verhaal

  Het verhaal speelt zich af op het platteland van West Virginia en Zuid-Ohio gedurende de periode tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en de jaren zestig met een cast vol bizarre personages. Zo volg je in de film Carl en Sandy Henderson (gespeeld door Jason Clarke en Riley Keough) die als seriemoordenaar duo de buurt onveilig maken.

  Ook heb je Willard Russell (gespeeld door Bill Skarsgård) die zijn vrouw Charlotte (gespeeld door Haley Bennett) probeert te redden van kanker. Willard en Charlotte hebben ook nog eens een zoon Arvin Eugene Russell (gespeeld door Tom Holland) die opgroeit tot een gewelddadige man. De film draait dan ook om hoe dorpsbewoners als Preston Teagardin (gespeeld door Robert Pattinson) steeds meer op het spoor raken van de gewelddadige praktijken van Arvin.

  Glen Wilson/Netflix

  Superhelden in de cast

  Een blockbuster met een groot budge betekent vaak veel bekende namen in de cast. Dat moge dan ook duidelijk zijn gezien Tom Holland het affiche siert. De britse acteur kennen we natuurlijk als Peter Parker/ Spider-Man. Hij verscheen voor het eerst in deze rol in de film Captain America: Civil War.

  Ook Robert Pattinson is in Devil All the Time te zien, die we volgend jaar zal schitterende in The Batman. Hiermee krijgt de films qua acteurs een hoog 'superhelden-gehalte'. Wel zullen we hier nog wel even op moeten wachten, want Pattinson is recentelijk positief getest op COVID-19.

  Glen Wilson/Netflix

  Hiernaast zullen ook vele andere sterren als Haley Bennett, Harry Melling, Bill Skarsgård, Riley Keough, Sebastian Stan, Mia Wasikowska, Eliza Scanien, Jason Clarke. Skarsgård kent iedereen natuurlijk als de clown Pennywise uit IT, terwijl Sebastian Stan ook in het Marvel-universum te zien is als The Winter Soldier.

  Trailer

  Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Donald Pollock. Volgens de New York Times is het een duister verhaal en de Esquire noemde het eerder al een "met bloed doordrenkte noir". Nog niet helemaal zeker of de film je aandacht trekt? Check dan snel hieronder de trailer van de film.

  Medio 2018 al aangekondigd

  De film werd in eerste instantie aan het eind van de zomer van 2018 aangekondigd, destijds met Tom Holland, Robert Pattinson, Chris Evans en Mia Wasikowska in de hoofdrol. Antonio Campos zou de film regisseren en schrijven. Begin 2019 voegden Bill Skarsgård en Eliza Scanlen zich bij de cast en werd bekend dat het een Netflix-film zou worden.

  Later besloot Evans zich terug te trekken, waarna Sebastian Stan hem verving. Ook Jason Clarke, Haley Bennett en RIey Keough kwamen toen bij de cast, en tot slot voegde in maart 2019 Harry Melling zich ook nog bij de cast. De film moet natuurlijk nog uitkomen, dus een oordeel kunnen we nog niet geven.

  Het boek The Devil All The Time van Donald Ray Pollock heeft gelukkig wel al een goede naam. Zo krijgt het boek 4,12 van de 5 sterren op Goodreads. Dit in combinatie met een geweldige cast moet zorgen voor een prachtige film.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.