Komen er toch geen nieuwe Spider-Man films met Tom Holland?

News
woensdag, 15 december 2021 om 19:00
spider man 1f1651349971
Spider-Man-producer Amy Pascal heeft eerder aangekondigd dat Tom Holland nog voor drie films Spider-Man zal blijven spelen. Tijdens de première van Spider-Man: No Way Home was ze alleen erg terughoudend over deze uitspraak.
Eerder zei Spider-Man-producent Amy Pascal dat Sony plannen had voor drie nieuwe Spider-Man films met Tom Holland als Spidey, maar nu lijkt ze toch haar eerdere opmerking terug te draaien. Tijdens een gesprek met Variety tijdens de première van Spider-Man: No Way Home was ze namelijk erg terughoudend over haar vorige uitspraken.
Er werd ook nog gevraagd of Pascal denkt dat Holland zal terugkeren, waarop ze de interview smeekte om haar 'niet nog een keer in de problemen te laten komen'. Eerder gaven insiders van Sony al aan dat er nog geen officiële plannen zijn gemaakt voor de mogelijke volgende drie films. Ook Holland heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Nieuwe Spider-Man bijna in de bioscoop

Spider-Man: No Way Home komt 15 december in de bioscoop in het Verenigd Koninkrijk en 16 december in Nederland. De film bevat de terugkeer van grote villians zoals Doc Ock, Green Goblin en Electro. Misschien zien we zelfs weer de terugkeer van Andrew Garfield en Tobey Maguire als Spider-Man.

We moeten dus nog wachten voor een officiële aankondiging van Sony of Marvel Studios om erachter te komen of er een Spider-Man 4, 5 en 6 aankomt.