‘Thor ook na Love and Thunder in Marvel-universum’

News
maandag, 18 oktober 2021 om 9:00
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Volgend jaar kunnen we Thor: Love and Thunder in de bioscoop verwachten. Hoewel hierin een nieuwe versie van Thor wordt geïntroduceerd, lijkt het nog niet het einde van de rit voor de Thor die we kennen. Volgens Giant Freakin Robot heeft Chris Hemsworth namelijk getekend voor drie films na Love and Thunder.
Met Love and Thunder wordt Thor de eerste (en waarschijnlijk enige) van de originele Avengers die een vierde solofilm krijgt. De details die we weten over de film maakten het mogelijk dat Thor, net als Captain America, het stokje aan een ander personage zou doorgeven. Maar dat lijkt nu niet het geval te zijn.
Volgens bronnen van Giant Freaking Robot zal Chris Hemsworth na Love and Thunder nog in zeker drie Marvel-films te zien zijn. Eén daarvan is mogelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 (de Guardians zullen ook te zien zijn in Love and Thunder). Of het blijft bij verschijningen in de films van andere helden, of dat er misschien nog een solofilm in zit, is nog afwachten.

Chris Hemsworth niet de enige Thor in Love and Thunder

Love and Thunder moet in mei 2022 verschijnen. Eerder dit jaar werden de opnames al afgerond. In de film zal Natalie Portmans Jane Foster krachten krijgen die lijken op die van Thor. Er gaat ook een gerucht dat de film een dood personage terugbrengt.
Net als Ragnarok wordt de film geregisseerd door Taika Waititi. Hijzelf vindt Love and Thunder zijn meest gestoorde film tot nu toe.

Populair Nieuws