Storing bij Vodafone trapt de week slecht af

News
maandag, 18 oktober 2021 om 9:30
storingf1623744697
Het gaat niet lekker bij Vodafone de laatste tijd. Waar er eerder deze maand al meerdere storingen waren, lijkt het vandaag opnieuw raak te zijn bij de provider.
Anno 2021 zijn we heel erg gehecht aan onze smartphones en toegang tot het internet. Het is voor sommigen dan ook van essentieel belang om altijd bereikbaar te zijn. Een storing is dan ook zeer vervelend.
Helaas lijkt dat nu wel het geval te zijn bij Vodafone. Op Allestoringen.nl wordt namelijk gemeld dat de provider last heeft van een storing. De meeste meldingen gaan ook het feit dat ze geen netwerk of bereik hebben en anderen klagen erover dat ze geen toegang hebben tot het internet. De meeste meldingen komen vooral uit de regio Amsterdam, dus het probleem lijkt daar het grootste te zijn.
Op het Twitter-kanaal van Vodafone wordt nog geen melding gemaakt van een storing. Ook op de dekkingskaart van de provider is nog geen storing te zijn. Mogelijk is het bedrijf dus nog niet op de hoogte van de problemen.

Niet de eerste storing bij Vodafone

De huidige storing is zeker niet de eerste deze maand bij Vodafone. Vorige week kreegg de provider namelijk zelfs te maken met twee storingen. Het lijkt er dus op dat het netwerk van het bedrijf momenteel niet bepaald stabiel is. Het is voor de klanten van Vodafone te hopen dat de consistente problemen snel worden opgelost.