Thor: Love and Thunder wordt Taika Waititi’s gestoordste film

News
maandag, 12 juli 2021 om 9:00
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
De opnames voor de vierde Thor-film zijn onlangs afgerond. In een interview met het blad Empire noemt regisseur Taika Waititi Love and Thunder gestoord. Op papier zou de film zelfs nergens op slaan.
Taika Waititi maakte in 2017 furore met Thor: Ragnarok. De film ging voor een heel andere toon dan de eerdere Thor-films. Voor Love and Thunder lijkt Waititi er nog een schepje bovenop te doen. Volgens hem is de film op papier volslagen belachelijk:
Het lijkt erop dat Waititi op een lijn doorgaat die een uitvergroting is van zijn aanpak van Ragnarok (een film waarvan hij ook dacht dat hij zijn carrière had kunnen beëindigen). Toch belooft de regisseur dat Love and Thunder een eigen identiteit heeft ten opzichte van Ragnarok. Waititi belooft dat de film “veel meer emotie” en meer liefde heeft.

Wanneer kunnen we Thor: Love and Thunder zien?

Thor: Love and Thunder moet in mei 2022 verschijnen. De plot van de film is nog geheim, maar het is al bekend dat we Jane Foster terug gaan zien en dat ze een versie van Thor zal worden. Daarnaast kunnen we verwachten de Guardians of the Galaxy in de film te zien, iets waarvoor James Gunn Taika Waititi advies heeft gegeven.