Nieuwe The Batman trailer getoond bij DC FanDome

News
maandag, 18 oktober 2021 om 8:00
2021 10 18 the batman trailer 2 thumbnailf1634510584
Dit weekend is tijdens DC FanDome een nieuwe trailer voor The Batman getoond. Hoofdrolspeler Robert Pattinson gaf onlangs al aan dat dat ging gebeuren. De nieuwe Batman-film van Matt Reeves had eerder dit jaar al moeten draaien, maar na uitstel zal hij nu in maart volgend jaar verschijnen.
In The Batman zien we een Bruce Wayne die nog vroeg in zijn Batman-carrière zit: het tweede jaar om precies te zijn. In de film onderzoekt Batman de corruptie in Gotham City, die te maken blijkt te hebben met de familie Wayne. Daarnaast krijgt hij het aan de stok met The Riddler.
In de trailer zien we naast Batman (Robert Pattinson) en The Riddler (Paul Dano) ook de nodige andere schurken. Zo speelt Colin Farrell The Penguin en wordt Catwoman vertolkt door Zoë Kravitz. Ook zien we Batmans bondgenoten Alfred en Jim Gordon, gespeeld door Andy Serkis en Jeffrey Wright, respectievelijk.

Ook The Batman tv-series in de maak

In maart 2022 verschijnt The Batman — na enig pandemie-gerelateerd uitstel — in de bioscoop. Daar blijft het niet bij, want er zijn al tv-series in de maak die zich in dezelfde continuïteit afspelen. Deze worden ontwikkeld voor HBO Max. Het is nog niet bekend wanneer ze verschijnen.
Eén van de series gaat over The Penguin. De andere draait om de politie van Gotham en speelt zich af vóór de film. Deze laatste serie verloor vorig jaar zijn showrunner, maar er is inmiddels een vervanger gevonden.