Anthony Mackie tekent voor hoofdrol in Captain America 4

News
donderdag, 19 augustus 2021 om 10:30
falcon captain americaf1699607691
Er komt een Captain America 4 geschreven door Malcolm Spellman, de showrunner van The Falcon and the Winter Soldier. Dat meldt The Hollywood Reporter. De Disney+ serie heeft de deur wagenwijd opengezet voor nieuwe films rondom het personage.

Update - Anthony Mackie ook aan boord

Anthony Mackie, de acteur die al sinds Captain America The Winter Soldier de rol van Falcon speelt, is volgens Deadline daadwerkelijk aan boord om de hoofdrol te spelen in Captain America 4. Een releasedatum voor de film is er nog niet, al lijkt de film pas na 2023 in première te gaan. Alle films tot die tijd zijn namelijk al bekendgemaakt. Ook is nog onduidelijk of Bucky Barnes, gespeeld door Sebastian Stan, in de film verschijnt. Stan en Mackie waren immers samen het dynamische duo in Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Let op: Dit artikel bevat spoilers voor The Falcon and the Winter Soldier!
In de laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier nam Sam Wilson/The Falcon na lang twijfelen toch de rol van Captain America op zich. Het viel dan ook te verwachten dat we deze nieuwe Cap terug zouden zien in toekomstige MCU films. Er was alleen nog geen sprake van een solofilm.

Talent achter The Falcon and the Winter Soldier

Captain America 4 wordt geschreven door de mensen die Sam Wilson’s transitie van Falcon naar Captain America naar het tv-scherm hebben gebracht. Falcon and the Winter Soldier showrunner Malcolm Spellman werkt aan het script met Dalan Musson, die eveneens schreef voor de serie. Verder is er nog weinig bekend over de film.

Wie gaan we zien in ‘Captain America 4’?

Ook over de cast van Captain America 4 is vrijwel niets bekend. Anthony Mackie als de nieuwe Cap ligt uiteraard voor de hand, evenals Sebastian Stan als Bucky Barnes. Uiteraard zijn er ook opties rondom Wyatt Russells personage, John Walker.
Met Captain America 4 zou de titelheld na Thor de tweede Avenger worden voor wie een vierde solofilm in de maak is. Het verschil is natuurlijk dat het stokje van Captain America al is doorgegeven, terwijl Thor: Love and Thunder nog doorgaat met Chris Hemsworth. Of Chris Evans in de toekomst nog wel of juist niet terugkeert als Steve Rogers is nog onduidelijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties