James Gunn werkt mee aan Thor Love and Thunder

  Als (voorlopig) enige van het originele Avengers-team krijgt Thor een vierde solofilm. Deze zal net als Thor: Ragnarok geregisseerd worden door Taika Waititi, maar hij is niet de enige Marvel-regisseur die zijn steentje bijdraagt. James Gunn helpt namelijk ook mee aan Thor: Love and Thunder.

  Gage Skidmore

  Wat doet James Gunn voor Thor: Love and Thunder?

  In de laatste twee Avengers-films trok Thor veel op met de Guardians of the Galaxy. Vooral met Rocket Raccoon bracht hij veel tijd door. Die vriendschap zal nog even stand houden, want aan het einde van Endgame vertrok Thor om samen met de Guardians op avontuur te gaan.

  Logischerwijs zullen de Guardians of the Galaxy dus aanwezig zijn in Thor: Love and Thunder. Maar de Guardians zijn tot dusver vooral geschreven en geregisseerd door James Gunn. Een fan vroeg Gunn op Twitter of hij betrokken was bij de nieuwe Thor-film en Gunn antwoordde bevestigend.

  Guardians in goede handen

  Volgens Gunn zijn de Guardians of the Galaxy in goede handen bij Taika Waititi. Op zich is dat geen verrassend bericht, aangezien Thor: Ragnarok qua humor en toon een vergelijkbare toon aansloeg als de twee Guardians of the Galaxy-films van James Gunn. Gunn zelf neemt de Guardians binnenkort ook weer onder handen: de derde film rondom deze groep begint later dit jaar met filmen.

  Behalve de Guardians brengt Thor: Love and Thunder ook Jane Foster naar de volgende fase van het MCU. Hoe de film precies zal verlopen is helaas nog even afwachten, aangezien hij pas voor mei 2022 in de planning staat. Hopelijk is het eindeloze geschuif met releasedatum tegen die tijd achter de rug.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.