The Witcher was “uitputtend” voor Henry Cavill

News
maandag, 21 augustus 2023 om 16:00
the witcher netflix 1f1637926320
Het derde seizoen van The Witcher is achter de rug en daarmee ook de tijd dat Geralt werd gespeeld door Henry Cavill. Er wordt van alles gezegd over de reden dat hij bij de serie vertrekt. Een regisseur geeft nu bijvoorbeeld aan dat de afgelopen drie seizoenen een behoorlijke uitputting zijn geweest voor de acteur.
Henry Cavill is niet meer Geralt of Rivia en er zijn veel theorieën waarom. Er wordt bijvoorbeeld beweerd dat de acteur het niet eens was met de showrunners wat betreft de aanpak van de serie. Cavill zelf heeft zich er nog niet over uitgelaten, maar één van de regisseurs van The Witcher komt nu met een andere verklaring.
Marc Jobst laat Screen Rant namelijk weten dat Cavill veel meer deed voor The Witcher dan normaal gesproken verwacht wordt van een acteur. Zo zou hij bijzonder veel werk in stunts steken en zelf acteren in shots waarin dat eigenlijk niet nodig is. Bij close-ups van een hand is het bijvoorbeeld gebruikelijk dat die hand niet van een ster is, zodat die op dat moment een scène kan opnemen waar zijn gezicht in te zien is. Maar Cavill zou erop gestaan hebben dat zijn handen ook altijd echt zijn handen waren.
Jobst zegt dat dat een uitputtingsslag is voor een hoofdrolspeler, dus begrijpt hij het volkomen dat Cavill er na drie seizoenen mee stopt. De acteur heeft “gedaan wat hij kon” om de serie op gang te helpen. Hij zou volgens Jobst hebben gezorgd dat iedereen die aan de serie werkte geen genoegen meer nam met “goed genoeg” en wilde zorgen dat alles fantastisch zou zijn.

The Witcher recast maakt veel controverse los

Sinds is aangekondigd dat Henry Cavill stopt bij The Witcher zijn er veel controverses geweest rondom de serie. Dat komt voornamelijk door de eerder genoemde geruchten dat het niet boterde tussen Henry Cavill, een groot fan van The Witcher, en de showrunners, die volgens sommigen helemaal niet van de boeken houden. Er belandde ook nog eens olie op het vuur toen een producer van de serie suggereerde dat omstreden veranderingen aan het verhaal gemaakt moesten worden omdat Amerikanen en jongeren de serie anders niet zouden begrijpen.

Populair Nieuws