'Schrijvers The Witcher serie hebben hekel aan de games en boeken'

News
dinsdag, 25 oktober 2022 om 17:00
the witcher seizoen 2 geralt ciri 1f1664204751
Henry Cavill maakt er geen geheim van dat hij een groot fan is van The Witcher games en boeken. Naar verluidt zijn er alleen een aantal schrijvers van de serie die juist een hekel hebben aan de bron van het verhaal.
De wereld van The Witcher is enorm populair geworden met de lancering van The Witcher 3: Wild Hunt, ondanks dat de boeken en games daarvoor al een redelijk grote fanbase hadden. Met The Witcher serie probeert Netflix mooi mee te liften op de populariteit van de franchise.
Er werken bovendien een aantal grote Witcher fans mee aan de serie. Zo is Henry Cavill een enorme fan en moest en zou hij Geralt of Rivia spelen en ook showrunner Lauren Schmidt Hissrich heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk de boeken zijn voor de show.
Volgens Beau DeMayo, een voormalige producent en schrijver bij The Witcher serie, zijn alleen niet alle schrijvers zo’n groot fan van de franchise. Sterker nog, DeMayo zegt dat er een aantal zelfs ‘actief een hekel hebben’ aan de games en boeken. Dat laat hij weten in een Q&A op zijn Instagram Stories, zo meldt The Direct.

“Ik heb meegewerkt aan The Witcher, waar sommige schrijvers geen fan waren of actief een hekel hadden aan de boeken en games - en zelfs het bronmateriaal aan het bespotten waren. Dat is een recept voor een ramp en slecht moraal. Je moet het werk respecteren voordat je iets mag toevoegen aan het verhaal.”

Lang wachten op The Witcher seizoen 3

Fans van The Witcher serie moeten voorlopig geduld hebben voordat ze kunnen genieten van het nieuwe seizoen. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat seizoen 3 in de zomer van 2023 zal verschijnen. Voor die tijd komt nog wel eerst de spin-off Blood Origin, die zal een release krijgen op 25 december.

Populair Nieuws