The Witcher seizoen 2 brengt iconische Wild Hunt schurken

News
maandag, 29 maart 2021 om 11:30
the witcher 3f1617006192
The Witcher seizoen 1 was een groot succes op Netflix. The Witcher seizoen 2 wordt op dit moment gemaakt. Op nieuwe setfoto's kunnen we een glimps zien van wat lijkt de Wild Hunt. Wat kunnen we hiervan verwachten?
De Wild Hunt zijn de iconische vijanden in de The Witcher 3: The Wild Hunt. De Red Riders, zoals ze ook wel bekend staan, kwamen als eerst voor in de Witcher-boekenreeks in Time of Contempt.

Wild Hunt gespot tijdens opnames

De rol van de Wild Hunt in The Witcher seizoen 2 gaat waarschijnlijk anders zijn dan in de games en boeken. Tevens kan het ook zo zijn dat ze enkel een cameo maken en uiteindelijk hun verwachting in een later seizoen gaan maken als de ware slechteriken.
Op dit moment wordt er gefilmd voor The Witcher seizoen 2 in Saunton Beach in Devon, Groot-Brittannië, waar de Wild Hunt gespot is. In de foto’s, waar je de eerste glimps van de slechteriken kunt opvangen, zie je de indrukwekkende harnassen en de enorme wapens die horen bij de Red Riders, die eerder te zien waren in Time of Contempt en The Witcher 3: The Wild Hunt.

The Witcher seizoen 2

Het eerste seizoen van The Witcher kwam in 2019 uit. Het werd goed ontvangen en was destijds een razend populaire serie. Het plan was dan ook om het filmen van het tweede seizoen zo snel mogelijk te laten beginnen, totdat het vertraagd werd door COVID-19. Daarna kwam er nog meer vertraging door de blessure van Henry Cavill, die Geralt speelt in de Witcher, die hij op de set van de serie had opgelopen.
De release van The Witcher seizoen 2 staat nu gepland ergens in 2021.