Nieuwe setfoto van The Witcher seizoen 2 opgedoken

News
donderdag, 18 februari 2021 om 10:00
the witcher 5f1575477644
De productie van The Witcher seizoen 2 voor Netflix is inmiddels al meer dan een jaar onderweg. Toch is deze nog steeds niet afgerond. Om de gelegenheid te vieren, heeft showrunner Lauren S. Hissrich een setfoto gedeeld van het aankomende seizoen.
Het tweede seizoen van The Witcher is al meer dan een jaar bezig met filmen, maar het wil nog maar niet echt vlotten. Om verschillende redenen, de voornaamste COVID-19, is de productie al meerdere keren op pauze gezet. Hier wil Hissrich dan ook even bij stil staan.
Op Twitter deelt Hissrich onderstaande setfoto:

The Witcher seizoen 2 op Netflix nog zonder release

Door alle vertraging is er nog maar weinig duidelijk over wanneer het tweede seizoen van The Witcher daadwerkelijk op Netflix verschijnt. Hoop is gevestigd op 2021, maar wegens alle vertraging is het niet gek om te denken dat het seizoen pas later verschijnt. Over het tweede seizoen zijn de afgelopen maanden steeds meer details verschenen. Zo weten we nu immers wel dat het seizoen meer chronologische volgorde heeft, iets wat in seizoen 1 niet het geval was en voor veel kritiek zorgde.