The Witcher serie seizoen 2 cast belangrijke nieuwe rollen

News
dinsdag, 23 maart 2021 om 10:00
the witcher netflix 1f1637926320
Liefhebbers van The Witcher kunnen weer met smart uitkijken naar een nieuw seizoen van de serie op Netflix. De show heeft nu bovendien een aantal nieuwe rollen gecast, die belangrijke spelers gaan zijn in het verhaal.
Dat The Witcher franchise ooit zo groot zou gaan worden, dat zal schrijver Andrzej Sapkowski is zijn wildste dromen niet hebben gedurfd te dromen. Wat ooit begon als een onbekende Poolse boekenserie werd al snel een internationaal fenomeen en kent nu een geliefde game-serie en een grote serie op Netflix.
Dat de streamingdienst nog steeds van plan is om het gat dat Game of Thrones achtergelaten heeft te vullen, dat blijkt wel uit de nieuwe rollen die nu zijn gecast. Via Twitter heeft Netflix namelijk meerdere nieuwe castleden uit de doeken gedaan.
Zo gaat Adjoa Andoh (Bridgerton) de rol van Nenneke spelen, een priesteres die een sterke band opbouwt met Geralt of Rivia. Graham McTavish (Outlander) gaat ondertussen de rol spelen van head of intelligence Dijkstra. Chris Fulton (Outlaw King) gaat Rience spelen, een magiër die de opdracht krijgt om Ciri te vinden, terwijl Kevin Doyle (Downton Abbey) een gloednieuw karakter genaamd Ba’lian op zich neemt. De laatste twee castleden die zijn bekendgemaakt zijn Liz Carr (Silent Witness) en Simon Callow (Outlander), die de partners Fenn en Codringher spelen.

Wat weten we over The Witcher seizoen 2?

Het nieuwe seizoen van The Witcher gaat verder waar de show gebleven was. Na de bloederige veldslag wil Geralt of Rivia de prinses Ciri brengen naar de enige veilige plek die hij kent, het kasteel van zijn Witcher-groep: Kaer Morhen. Of Ciri daar ook echt veilig is, dat is alleen de grote vraag.
Ook in het nog onduidelijk wanneer The Witcher seizoen 2 precies op Netflix verschijnt. De serie heeft meerdere keren last gehad van het coronavirus, waardoor de opnames weer gestopt moesten worden.