The Witcher seizoen 2 opnieuw uitgesteld?

News
woensdag, 20 januari 2021 om 11:00
the witcher 3f1617006192
Het lijkt erop dat seizoen 2 van The Witcher opnieuw verplaatst zal gaan worden. Nadat de serie veel last heeft gehad van het coronavirus leek het erop dat er eindelijk gefilmd kon gaan worden. Toen kreeg Henry Cavill, de acteur die Geralt speelt, een zware blessure aan zijn hamstring, waardoor dit nog langer duurde.
Via Instagram gaf Henry Cavill aan dat zijn blessure eindelijk aan het wegtrekken was en hij voor het eerst weer eens hardgelopen had. Paul Bullion bevestigde dat Cavill weer terug was gekomen op de set. Bullion speelt Geralt’s medewitcher Lambert. Gelukkig kunnen nu de opnames dus weer verder, maar het kan goed zijn dat seizoen 2 opnieuw wordt uitgesteld.

Wanneer komt seizoen 2?

Het is nogal een achtbaan geweest voor The Witcher. De Netflix original zou in eerste instantie eind 2020 uitkomen, maar vanwege het coronavirus werd dit verplaatst naar maart 2021. Ook dit werd weer verplaatst en ondertussen is het plan om de serie in augustus dit jaar op Netflix te plaatsen. Na deze blessure van Henry Cavill zou het dus zomaar kunnen dat dit zelfs nog later wordt.

Geralts handicap?

Henry Cavill’s blessure zou gek genoeg ook nog wel eens redelijk goed uit kunnen komen. Het tweede seizoen van The Witcher zal zich net als de eerste gaan focussen op de boeken en Geralt loopt in één van die boeken, ‘Time of Contempt’ (Jaren van Verachting), loopt Geralt ook een heftige blessure op. Hij verbrijzelt zijn knie en elleboog. Dit wordt grotendeels geheeld in het Brokilon bos, maar hij loopt alsnog mank en heeft hier vaak plotseling veel last van. Als dit voorkomt in de serie, zou de blessure van Cavill hem misschien wel helpen met het spelen van zijn rol.

Populair Nieuws