‘The Matrix komt naar Fortnite’

News
zondag, 21 november 2021 om 8:00
the matrixf1638522495
Er zijn geruchten dat The Matrix naar Fortnite zal komen. De samenwerking zal mogelijk in verband zijn met de nieuwe The Matrix Resurrections.
HYPEK, een bekende Fortnite leaker, laat in een nieuwe tweet weten dat er in de tweede helft van december een Matrix-samenwerking komt in Fortnite. Het lijkt er op dat de personages Neo en Trinity naar Fortnite komen als skins. Verder zullen waarschijnlijk ook andere belangrijke items verkrijgbaar zijn, maar daar wordt niks over gezegd.
De samenwerking zal rond de tijd zijn dat de nieuwe film The Matrix Resurrections in première gaat. De film komt in Europa namelijk op 24 december in de bioscoop. In de film zal Keanu Reeves weer te zien zijn als Neo en Carrie-Anne Moss als Trinity.
De samenwerking bevat naar verluidt Neo en Trinity, maar de vraag is nog welke versies we van deze personages krijgen in Fortnite. Zo kan ervoor gekozen worden om de versie van Resurrections te gebruiken, om goed aan te sluiten op de nieuwe film. Maar Fortnite kan ook kiezen voor skins gebaseerd op de versies die in 1999 verschenen in de eerste film.

December wordt drukke maand voor Fortnite

December wordt mogelijk een drukke maand voor Fortnite. Zo zal Chapter 3 mogelijk op 5 december verschijnen en zijn er geruchten dat Spider-Man naar Fortnite zal komen. Er is al bekend gemaakt dat Boba Fett op 24 december naar Fortnite zal komen.
Als Chapter 3 gelanceerd wordt, krijgen we misschien weer een hoop veranderingen. Zo werd voor Fortnite Chapter 2 de hele map omgegooid. Ook waren er verschillende veranderingen in de gameplay.