'Fortnite Chapter 3 komt eraan in december'

News
donderdag, 18 november 2021 om 11:00
fortnite seizoen 6 4f1615896861
Epic Games heeft bekendgemaakt dat Fortnite Chapter 2 Season 8 ten einde komt op 5 december. Volgens leakers wordt dat seizoen niet opgevolgd door Season 9, maar juist Fortnite Chapter 3!
Spelers van Fortnite komen niks tekort als het aankomt op content. Ontwikkelaar Epic Games komt namelijk om de haverklap met nieuwe content, of het nu exclusieve samenwerkingen zijn met andere franchises of een compleet nieuw seizoen, er gloort altijd iets aan de horizon.
Mogelijk is de volgende update alleen wel heel erg spannend. Op 5 december zal het huidige seizoen van Fortnite stoppen en normaliter zal dan één of twee dagen later het volgende seizoen gelanceerd worden. Volgens leakers gaat het deze keer alleen niet om een nieuw seizoen, maar om de volgende Chapter van Fortnite.
Begin december zal naar verluidt een speciale finale komen voor Fortnite Chapter 2, waarna op 7 december Fortnite Chapter 3 van start gaat. Hoe de finale precies werkt, dat is nog niet bekend.

Grote veranderingen voor Fortnite?

Als daadwerkelijk Fortnite Chapter 3 lanceert in december, dan kunnen spelers waarschijnlijk weer uitkijken naar een complete aardverschuiving als het gaat om veranderingen. Toen in oktober 2019 namelijk Chapter 2 verscheen, werd de hele map van de game op de schop gegooid.
Daar bleef het bovendien niet bij, want er zijn ook veel gameplay-veranderingen doorgevoerd. Zo kregen spelers de mogelijkheid om te gaan varen en vissen in Fortnite, maar ook hun wapens te upgraden en teamgenoten te dragen.