Komt Spider-Man naar Fortnite?

News
woensdag, 17 november 2021 om 14:30
spider manf1624606347
Een aantal bronnen beweert dat Spider-Man naar Fortnite komt. Dit gerucht wordt gedeeld op Twitter. Volgens de bronnen zou het niet lang meer duren, voordat Spider-Man door de Fortnite map slingert.
Volgens bronnen komt er een Spider-Man cross-over in Fortnite. Dit zou al erg snel zijn. De nieuwe Spider-Man film No Way Home, waar onlangs een nieuwe trailer voor is verschenen, komt namelijk op 17 december uit en te verwachten valt dat de cross-over voor deze datum plaats zal gaan vinden.

Hoe ziet de cross-over er uit?

Het is nog onduidelijk hoe deze cross-over er uit zal gaan zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er een speciaal event komt, maar het is ook mogelijk dat er alleen veel skins en voorwerpen naar de Fortnite store komen, maar gezien iedere cross-overs en dan vooral met Marvel is wel te verwachten dat het groot aangepakt wordt.
Fortnite staat bekend om de vele cross-overs. De Spider-Man cross-over is niet de enige Marvel film die een cross-over met Fortnite krijgt. Rond de tijd van Infinity War kwamen bijvoorbeeld Thanos, maar ook verschillende superhelden, waaronder Iron Man naar de game.
Eerder is aangekondigd dat er een cross-over komt met Boba Fett. Deze cross-over is ter promotie van nieuwe Star Wars serie. In deze cross-over zullen alleen nieuwe items in de Fornite shop te vinden zijn.

Populair Nieuws