Boba Fett komt volgende maand naar Fortnite

News
maandag, 15 november 2021 om 11:30
boba fett fortnitef1636968382
Epic games zal de beroemde premiejager Boba Fett toevoegen aan Fortnite. De samenwerking komt een paar dagen uit voor het debuut van de serie Star Wars: The Book of Boba Fett.
Op het Twitter-account van Fortnite is er een afbeelding gedeeld van Boba Fett en Fennec Shand. Op de afbeelding staat dat Boba Fett op 24 december in Fortnite zal verschijnen. In Nederland zal dit om 01:00 zijn op 25 december. Er zijn vanaf dat moment ook weer verschillende items te verkijgen van de Star Wars-serie in de Item Shop.
Epic Games heeft nog niet veel bekendgemaakt over de samenwerking, zo wordt er niet specifiek gemeld dat Shand naar Fortnite zal komen, maar ze staat wel op de afbeelding. Daarnaast zie je een Shield Potion en een mogelijke emote op de afbeelding. Verder is er een Tusken Raider Gaffi Stick te zien, wat misschien een Pickaxe kan zijn die bij de skin hoort.

Release Boba Fett vlak voor de serie

De crossover tussen Epic Games en Star Wars is een paar dagen voor de release van de serie Star Wars: The Book of Boba Fett. In de serie volgen we premiejager Boba Fett die samen met huurling Fennec Shand de macht probeert over te nemen op Tatooine, dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt.
De serie zal op 29 december op Disney+ verschijnen. De serie wordt geproduceerd door Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Temeura Morrison zal opnieuw te zien zijn als Boba Fett en Ming-na Wen als Fennec Shand.