PlayStation Plus te scoren voor minder dan 35 euro

News
zondag, 21 november 2021 om 9:00
Black Friday is in volle gang. Bol, Coolblue, Mediamarkt, Steam, iedereen doet mee. Ook Beltegoed doet mee aan de verkopingen. Dit is nu de enige website waar een PlayStation Plus abonnement voor maar 35 euro te halen is.
Met de code E9A7-3EFC-E6C0-A4FD kun je op Beltegoed een PlayStation Plus abonnement voor een jaar afsluiten. Niet voor de standaard 60 euro, maar voor 35 euro en 19 cent. Dit is op het moment de goedkoopste PlayStation Plus deal voor een jaar lang PS Plus. Op de website van Beltegoed is een PS Plus lidmaatschap van een jaar sowieso flink afgeprijsd. In plaats van 60 euro, kost hij maar 40 euro en 19 cent. De eerste vroegtijdige deals van Black Friday zijn dus begonnen.
Ook op Bol.com en andere online websites zijn de PlayStation Plus abonnementen flink afgeprijsd. Mocht je dus nog een abonnement nodig hebben, dan is dit echt het beste moment om er eentje te scoren. Waar je op het moment precies het beste een PlayStation Plus abonnement kunt halen valt te lezen in ons laatste artikel, daar staan de beste PlayStation Plus deals op een rijtje.

Pre Black Friday begint goed

Black Friday begint volgende week, maar de verkoop is eigenlijk al begonnen. Ook PlayStation zelf is begonnen met de uitverkoop. Verschillende games zijn flink in de sale gegaan, zowel in de PlayStation direct winkel als in de PlayStation store zelf. De PlayStation Direct deals zijn nu ook in Nederland te verkrijgen, de webshop is sinds een tijdje namelijk in ons kleine landje live gegaan. Hier vallen vooral gadgets, maar ook games te kopen.

Populair Nieuws