The Lord of the Rings serie boekt enorme vooruitgang

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 14:30
the lord of the rings gollumf1616750385
In 2017 was het al bekendgemaakt dat er een The Lord of the Rings serie kwam. Deze zal te zien zijn op streamingdienst Amazon, die de rechten van de TLOTR-boekenreeks heeft gekocht. Enkele jaren later, in 2021, maakt de serie enorme vooruitgang en heeft het een nieuwe regisseur aangenomen. Wanneer krijgen we de serie eindelijk te zien?
De nieuwe Lord of the Rings serie heeft Doctor Who regisseur Wayne Che Yip aangenomen. Hij gaat in totaal vier afleveringen van de show regisseren en dient als uitvoerend producent. Verder heeft hij recentelijk afleveringen van Al Pacino serie Hunters geregisseerd en gaat hij het aankomende fantasie verhaal The Wheel of Time regisseren. Andere makers van de serie zijn John D. Payne, Patrick McKay en Amazon Studios.

The Lord of the Rings serie

Nu er een nieuwe regisseur is aangenomen voor de Lord of the Rings-serie, boekt het enorme vooruitgang. Zo zijn de opnames sinds september 2020 weer bezig in Nieuw-Zeeland, na een kleine stop door COVID-19. De cast van de Lord of the Rings-serie bestaat onder andere uit Spartacus actrice Cynthia Addai-Robinson, Peter Mullan en Simon Merrells. Welke rollen zij gaan spelen is nog niet bekend.
De nieuwe Amazon serie speelt zich af duizenden jaren voor de originele Hobbit en The Lord of the Rings boeken en films, in de Second Age in Middle-Earth.
lord of the ringsf1616750710

Release TLOTR-serie

De exacte datum van de Lord of the Rings serie release is nog niet bekend. De verwachting is wel dat het ergens dit jaar nog in première gaat. Tevens komt er ook al een tweede seizoen bij kijken, die in 2019 werd aangekondigd door de makers.
Ben jij enthousiast voor het nieuwe Lord of the Rings verhaal? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties