Sauron waarschijnlijk weer vijand in Lord of the Rings serie

  Het gerucht ging als een tijdje, maar het begint er nu wel echt op te lijken dat Sauron opnieuw de grote schurk gaat worden in de aankomende Lord of the Rings serie. In nieuwe details die uitgebracht werden door de makers van de serie, Amazon, ging het over ‘een bekende vijand’.

  New Line Cinema

  In de officiële details, die uitgebracht werden door TheOneRing.net, wordt de vijand beschreven als ‘de beste schurk die Tolkien ooit op papier gezet heeft. De kans dat de welbekende Sauron dus opnieuw terug zal keren als de grote schurk in The Lord of the Rings is hierdoor nog groter geworden.

  Wat weten we?

  De serie zal zich afspelen in de tweede era van de Midden-Aarde. Dit is duizenden jaren voor de evenementen in The Hobbit en The Lord of the Rings. Dit is ook de tijd waarin de ‘Ring of Power’ gemaakt werd, waardoor velen al voorspelden dat Sauron terug zou keren als de grote vijand in de serie. De kans is aanwezig dat we meer bekende personages terug zullen zien in de serie. We weten al zeker dat Galadriel te zien zal zijn, maar wij durven te speculeren over meerdere grote namen.

  Steeds meer bekend

  We krijgen steeds meer en meer informatie over de aankomende Lord of the Rings serie. Zo weten we dat deze Amazon Prime show gepland staat voor eind 2021, hoewel de kans dat dit verplaatst wordt natuurlijk aanwezig is. Ook beginnen we nu steeds meer te weten te komen over de personages die we zullen gaan zien. Wij hopen zo snel mogelijk meer te weten te komen, want deze serie zou nog wel eens een ongelofelijk succes kunnen gaan worden.

  Wat verwachten jullie van de Lord of the Rings serie? Laat het ons weten met een reactie!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.