Lord of the Rings-serie seizoen 2 nu al bevestigd door Amazon

  Amazon heeft al seizoen twee van de nieuwe Lord of the Rings-serie aangekondigd. De show zal zich afspelen voor de Hobbit-trilogie. Helaas komt de mededeling ook met slecht nieuws.

  New Line Cinema

  Seizoen één is nog niet eens uit, maar seizoen twee heeft nu al het groene licht gekregen van Amazon. Dat nieuws brengt Deadline naar buiten. Amazon had al aangegeven dat de serie uiteindelijk vijf seizoenen zal duren, maar nu is er meer zekerheid over de toekomst van de serie.

  Helaas komt het bericht gepaard met slecht nieuws. Er komt een pauze van vijf maanden na het filmen van de eerste twee afleveringen van het eerste seizoen. Het schrijversteam wil in die tijd het script van seizoen twee grotendeels klaar hebben en de serie zal dus later arriveren dan verwacht. Het team zou daarmee wel mogelijk beide seizoenen achter elkaar kunnen filmen.

  New Line Cinema

  Het eerste seizoen is op dit moment nog in pre-productie in Nieuw-Zeeland en wordt geregisseerd door J.A Bayona. De productie wordt verzorgd door Brian Cogman, J.D Payne en Patrick Mckay. Volgens geruchten zal de cast onder andere bestaan uit Will Pouter (The Maze Runner), Markella Kavenagh en Joseph Mawle (Game Of Thrones).

  Het is nog niet bekend waar het nieuwe hoofdstuk van The Lord of the Rings over zal gaan, maar het zal zich in ieder geval afspelen voor de films, tijdens de Second Age.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.