Meer details over The Lord of the Rings serie bekendgemaakt

  Veel fans kijken met smart uit naar The Lord of the Rings serie die op Amazon Prime Video zal verschijnen. Gelukkig komen er nu ook steeds meer details naar buiten, waardoor we nu precies weten waar de serie om zal draaien.

  New Line Cinema

  De originele The Lord of the Rings trilogie wordt nog steeds gezien als één van de beste filmreeksen ooit gemaakt. Het acteerwerk van de cast, de beeldschone omgevingen en natuurlijk het magistrale verhaal van J.R.R. Tolkien blijven tot de verbeelding spreken. En dat de films lichtjaren vooruit lagen op de concurrentie als het ging om practical en special effects helpt natuurlijk ook mee.

  Het is te hopen dat de aankomende The Lord of the Rings serie op Amazon Prime Video diezelfde magie kan weten te pakken als de films. De verwachtingen zijn hooggespannen en de streamingdienst heeft bovendien een ambitieus project op zich genomen, wat weer eens duidelijk wordt door de officiële beschrijvingen die naar buiten is gekomen en opgemerkt is door TheOneRing.net.

  Hoe wordt de nieuwe show omschreven?

  In tegenstelling tot de bekende films, speelt de serie zich niet af in The Third Age, die is begonnen met de eerste ondergang van Sauron. In plaats daarvan richt Amazon’s The Lord of the Rings zich op The Second Age. Een era die rustig begint, nadat de gevallen Ainur Morgoth wordt verbannen naar de Void. Al snel wordt Middle-Earth alleen opnieuw ondergedompeld in oorlog, met Sauron die zich opwerpt als de nieuwe Dark Lord.

  The Second Age wordt daarnaast ook gekenmerkt door de rise and fall van het machtige koninkrijk Númenor, het ras van mensen waar Aragorn vanaf stamt. Het volk zal waarschijnlijk een grote rol gaan spelen in de serie en wordt ook duidelijk genoemd in de officiële beschrijving van de serie. Dat verhaal zal afgewisseld gaan worden met de dwergen onder de Misty Mountains en de elven van de stad Lindon. Amazon heeft dus een lastige taak voor de boeg om dat alles naar het witte doek te brengen, maar het kan zomaar eens een nieuwe topper worden in het universum van The Lord of the Rings.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.