Opstappen acteur zorgt voor een probleem bij Lord of the Rings serie

News
woensdag, 17 maart 2021 om 8:30
lord of the ringsf1616750710
De The Lord of the Rings serie van Amazon is volop in de maak, maar heeft een kink in de kabel gekregen. Er is namelijk een belangrijke acteur opgestapt en dat zorgt ervoor dat de serie een uitdaging heeft.
De eerste aflevering voor Lord of the Rings op Amazon werden onlangs geschoten toen acteur Tom Budge (The Proposal) werd gecast. Na het schieten van de eerste scènes is toch door de regie besloten om een andere richting op de gaan met zijn karakter, maar daar was Budge het niet mee eens. Het gevolg is dat er een creatief meningsverschil ontstond en dat de acteur opgestapt is.
Budge meldt er zelfs via Instagram het volgende over:

Opstappen Budge kan voor problemen zorgen

Het opstappen van Tom Budge kan voor de Amazon serie grote gevolgen hebben. Zijn personage moet nu opnieuw gecast worden of de serie moet dusdanig herschreven worden dat hij er niet meer in voorkomt. De kans dat het project vertraging oploopt is dan ook aanwezig. Amazon heeft hierover nog niets gemeld.
Eerder al deelde Amazon wat meer details over de serie, die zich tijdens de Second Age af zal spelen. De serie plaatst de gebeurtenissen daarmee voor die uit de filmtrilogie en zelfs voor The Hobbit. Onder andere de val van Númenor zou voorbij kunnen komen in de serie, maar ook het begin van de ellende die Sauron veroorzaakt aan het begin van de filmtrilogie.

Populair Nieuws