The Boys seizoen 3 brengt Dawn of the Seven

News
donderdag, 04 maart 2021 om 6:00
the boysf1624535321
The Boys seizoen 3 gaat ons hopelijk meer laten zien van de parodiefilm Dawn of the Seven. Showrunner Eric Kripke gooide zaterdag twee posters voor de film op Twitter.
n het vorige seizoen zagen we dat Homelander, Starlight, Stormfront en de rest van The Seven bezig waren met het opnemen van een film die verdacht veel weghad van The Avengers. Het lijkt erop alsof we hiervan in The Boys seizoen 3 meer van gaan zien.
Net zoals The Boys het hele superhelden-genre op de hak neemt, is Dawn of the Seven een parodiefilm die films uit het MCU en DCU belachelijk maakt. De film gaat over het origin story van de verschillende leden van de zeven. Oftewel het origin story dat Vought International heeft verzonnen voor de ‘helden’; zoals we zagen in de vorige seizoenen van de serie krijgen de helden hun krachten vooral uit een laboratorium.

Inhoud van The Boys seizoen 3 geteased

Dit is niet de eerste keer dat Kripke inhoud van het volgende seizoen teaset. Eerder plaatste hij al een suggestieve foto die discussie deed oplaaien: ging het om een foto van Homelander, of is het Soldier Boy, een held die volgens geruchten een rol gaat spelen in seizoen 3.
Het is nog even afwachten wanneer the Boys seizoen 3 verschijnt op Amazon Prime. De vorige twee seizoenen verschenen in juli 2019 en 2020. Maar helaas is het derde seizoen later in productie gegaan en is het volgens verwachtingen in september klaar met filmen. Dit betekent waarschijnlijk dat we dit jaar geen nieuw seizoen van The Boys te zien krijgen.